Simona Rebolj

« | | »

GEJI IN ŽENSKE SE IMAMO TAKO RADI

20.09.2007

Pod blogi o Homoseksualcih se v komentarjih večkrat zastavljajo vprašanja, ki se mi zdijo dober motiv za zapis na tematiko “kdo s kom najraje fuka, zakaj in kaj zaboga naj bi imele samooklicane porote pri vsem skupaj”.

1. Zakaj ženske stopamo v bran gejem, medtem ko jih heteroseksualni moški (in morebitni prikriti homiči, jezni kot sto hudičov na svojega kurčiča, ki trza, ko naj ne bi smel) ne odobravajo ali celo obsojajo?
Jasno je, da smo ženske že po naravi bolj nagnjene k sočutu in toleranci. Bojda je temu kriva koda materinskega čuta. Še bolj pomembno pa se mi zdi, da se vsaka ženska bolj ali manj zaveda svoje prikrajšanosti skozi čas in prostor, neštetih barikad, ki so jih (ali jih še) nastavljali heteroseksualni moški pred žensko kot pred vsakim drugim, glede na okoliščine, šibkejšim. Ob rasni in nacionalni diskriminaciji, ki je potekala vštric, so si bili spet heteroseksualci zedinjeni predvsem v dvigovanju lastne vrednosti s pomočjo odvzemanja zaslužene enakopravne pravice in spoštljivosti do ženske. Strejti si torej z neverjetno lahkoto jemljejo pravico, da presojajo o vrednostih sebi drugačnih. Na vrsto so prišli tudi geji, izdajalci običajnih navad pimpekov. Tudi ženske so bile od nekdaj zapostavljane na podlagi čudesa fizične drugačnosti od moškega in njenega seksualnega čustvovanja. Geji fizično niso drugačni od siceršnjih moških, ampak nekateri spominjajo na ženske gestikulacije, ni sicer nujno, ampak tudi njim se dviga na moške, podobno fukaško čustvujejo. Strejtom grejo torej na živce ljudje, ki bi radi fukali z moškimi. V določeni meri jih celo razumem, ker znajo bit res tako fašistoidni in plehki na duhovnem nivoju, da si včasih celo lahko predstavljam, kako težko bi mi bilo na njihovem mestu doumet, da sploh koga na svetu, ki je kolikor toliko priseben, rajca njihova malenkost. Okej, tole je bilo hudobno, ampak saj se razumemo, v čem je poanta.

Samo pomislek. Še danes se vsaka napaka ženski skoraj ne odpusti. Spomnimo se izjav, kako po Danici Simšič še dolga leta ne bo na županskem mestu v Ljubljani sedela ženska? Ste že kdaj slišali, da bi kdo rekel po polomu na kakšnem eminentnem prestolu s strani moškega, da od zdaj naprej pa še dolgo ne bo predsednik vlade več moški? Ne, definitivno ne! No, in zdaj smo pri problemu, ki ga imajo geji, čeprav ga zelo malo izpostavljajo zaenkrat v primerjavi z nekimi papirološkimi pravicami … Koliko gejev je na eminentnih položajih oziroma zakaj se bojijo obelodanjenja svoje seksualne usmeritve? Kako ne bi ženske razumele njihove tegobe in jim stopile v bran! Dragi strejtiči, premalo dobrega ste v zgodovini in še danes ponekod naredili za naš dobrobit in srečno počutje, da bi z vami vštric udrihale po gejih, ker ne fukajo, kot vam paše. Pa kaj, če nočejo seksat z nami, se pa rajši z nami pogovarjajo in sproščeno iskreno zabavajo. In te lastnosti pač niso najmočnejši adut naših vrlih ženskoljubnih mačov. Še dobro, da so geji na svetu …

Zanimivo se mi zdi pri vsem skupaj, da prenekaterim strejtom ne gredo na živce lezbijke. Spet plehka sebičnost. V svojih narcisoidnih fantazijah si predstavljajo fukarjenje Michelle Pfeifer in Monice Bellucci in med narokometanjem finiširajo na prizor, v katerem ga lepotici povabita zraven. Lezbijki sta zato lepi, geja pa nagnusna, ker njegovemu visočanstvu ob takem erotičnem prizoru ne zapoje tiček. Tudi pomislit se jim ne ljubi, da bi si moja ženska malenkost mogoče z veseljem ogledala orgijo kakšnega Clive Owena z Josh Lucasom in odsanjarila z njima v glavi orgazem. Ne, ne, ne … Lezbijke so lepe, geji so pa grdi, so določili kronično fašistoidni strejtiči. Tekmovalni po naravi, izključevalni po naravi in vsak pomislek na kanček vklopljenega razuma je že višek matematike. Testosteron dela svoje … tudi na možganih.

Zato in še zaradi marsičesa v nadaljevanju ženske na splošno (razen potuhnjeno prestrašenih priležnic fašistoidnim strejtom) rade stopimo v bran gejem. Preprosto imamo veliko skupnega. Predvsem kar se tiče brezobzirnosti heteroseksualcev nad našim blagorjem v življenju.

2. Zakaj imajo geji povečini prijateljice?
Očitno imajo težko veliko prijateljev, razen homoseksualcev, ki so pač vedno tudi potencialni ljubimci. Veliko strejtov ne mara gejev in res se jim ni treba posebej trudit, da bi bili z njimi prijatelji, ker tako zanimivi pa spet niso. Predvsem imajo geji več priložnosti spoznat ženske v najbolj iskreni in najbolj komunikativni verziji. Strejti kar naprej avtomatsko opletajo še s kur*em okrog njih in se je res težko popolnoma neobremenjeno pogovarjat ali počet. Vedno visi v zraku sperma, medtem ko med geji in moškoljubnicami ni tega problema. Oboji tripajo na moške, hkrati si pa niso konkurenca, kot so si na primer ženske med seboj. V bistvu gre za idealno, sproščeno prijateljstvo. Povsem logičen in naraven pojav.

3. Zakaj si geji delajo toliko reklame? Tako lepo pa verjetno ni biti gej, da bi se s tem hvalili?
Kolikor gejem ni lepo, da so geji, toliko nam ženskam ni lepo, da smo ženske. Odgovor je zelo podoben. Super bi nam bilo, če nas ne bi heteroseksualni moški in zatajevani, neiskreni homiči jebali v glavo in diskriminirali, če je le mogoče. Res ne vem, zakaj sicer ne bi bilo super bit gej! Super je bit tudi ženska, če te ne ozmerjajo s kurbo, ker se počutiš lepo in koketno, super je bit ženska, če dobiš službo, čeprav pred tabo stojijo slabše sposobni moški od tvoje ženske malenkosti in še in še in še … Ne vem, zakaj ne bi bilo super bit gej, če nisi nadlegovan od strejtov.

Geji se ne reklamirajo, so pa rahlo histerični in posesivni na trenutke zaradi občutka omalovaževanja in dejanskega stanja, ko si marsikod na delovnem mestu ne upajo svobodno zadihati, ampak morajo svoje erotično življenje skrivat, sicer so odpikali. Tudi ženske so bile na tak način velikokrat posesivne, tudi rasno diskriminirani, še živali postanejo napadalne, če se počutijo ogrožene in nesprejete. Gre za naravno protireakcijo, ki se transformira tako in drugače.

4. Zakaj heteroseksualci sovražijo geje. Saj geji ne nastopajo v boju za ženske in s tem strejtom ne delajo konkurence?
Po mojem mnenju jih geji ponižujejo, kajti skoraj v vsakem moškem je vsaj procent geja, skratka, vsi smo bolj ali manj vsaj biseksualni. Ženske seveda tako spoznanje ne moti. Moške pa zelo. Napumpali so se namreč s šovinističnim strupom, da je ženska manjvredna in ta strup deluje že čisto podzavestno, celo pri moških, ki se na ves glas oklicujejo za nasprotnike šovinizma. S tega vidika so geji poženščeni, ker fukajo z moškimi, so celo praviloma naklonjeni ženski družbi v kategorijah, kjer je potencialen snubec žensk vedno malček bolj bos, in tako so homiči nekakšni izdajalci nadljudi, ki se sprehajajo po tem planetu. Kot sem pa že omenila, moški na splošno rad zagrabi vsako priložnost, da se nafila z bonboni poniževanja drugega. Empatija, sočut, razumevanje še danes ni vrednota A kategorije v moškem svetu. Trdijo, da so naše družbe tekmovalne še premalo in slednjo antimodrost enačijo s pojmom uspeha in napredka. Si je treba pač omišljat jalovce in neuspešneže. Iz dneva v dan.

Kar tresem se v tem krasnem večno starem svetu.

Seveda se pa malo tudi bojijo napada na lastno telesce in dušico. Mogoče jih kakšen orjak posili, zabije trdega v rit. Ker sami dobro vedo, kako rado se dnevno posiljuje deklice, dekleta in ženske, zdaj tudi njihova svetost ni imuna na kakšnega zblaznelega testosteronsko nakurjenega homiča. In nemalo sem jih spoznala, ki jih srašno moti gejevsko morebitno pecanje in khmmm, khmmm napad … napad na njihovega sinčka morda…
Ob tem se seveda lahko le nasmehnem in si cinično rečem, kar bojte se … Ženske smo se s takimi psihozami že navadile živet, dragi velecenjeni “pravi” moški.

ODDANO: 05.06.2007 || 00:49:15, RTVSlo/blog, anomis

 • Share/Bookmark
 

Avtor Simona Rebolj, zapisano 20.09.2007 ob 22:46 pod Aktualno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

10 odgovorov na “GEJI IN ŽENSKE SE IMAMO TAKO RADI”
 1. katarina - 20.09.2007 ob 22:56
  katarina

  nekaj si pozabila. heteroseksualci zelo radi seksajo žensek v rit, ker to bojda nam paše, samo tega ne vemo vse. ravno danes em je en spet poučeval o tem, da je moja rit drugačna kot njegova. da je moja v bistvu narejena za fukanje (se opravičujem izrazu), njegova pa ne in da moram pač probat. pa sem mu razložila, da v rit fukajo moški z moškimi, ker druge luknje nimajo kot ritno in da bom z veseljem poskusila v rit, če bom lahko najprej njemu demonstrirala fuk v njegovo rit z vibratorjem in to takim, ta pravim, ta velikim. :) seveda se je pogovor o ritnih odprtinah končal.
  je pa pred leti že moj zdajbivši rekel, da samo pedri fukajo v rit, vsi ostali “normalni” moški pa v pi*** in to je rekel tako lepo, moško, odločno, da je njegov stavek postal kar moj.

 2. simonarebolj - 21.09.2007 ob 23:00
  simonarebolj

  Eh … dvomim, da v resnici menijo, kako to nam paše. Bolj jih vzburja, da smo pripravljene na primer potrpeti za njihov blagor, da nas celo prepričajo, kako nam paše itd. Roko na srce je dejstvo, da v rit tudi lahko zelo paše, če se zadeve lotiš na pravi način … če te pa runkelj dobi v paco, res nima kaj pasat … no, spet … razen z namenom … v kontekstu kakšne sadomazo uživancije … ampak anyway … v rit je lahko fantastično … he, he …

 3. katarina - 22.09.2007 ob 19:16
  katarina

  že že, da je lahko fino in super, ampak zakaj pa moški sami sebi tega ne počnejo, če je tako fino in super in oh in sploh. veš kolko žensk poznam, ki verjamejo, da so naše zadnjične odprtine RES DRUAČNE kot od moških in da so RES narejene za to. halo!! se ti ne zdi, da je to bolano, milo rečeno.

 4. simonarebolj - 22.09.2007 ob 20:40
  simonarebolj

  No … homoseksualci počnejo … zelo zelo radi …

  Da pa ženske verjamejo, kako je njihova rit še posebej ustvarjena za filanje s trdimi koli, me fascinira. Priznam, da še nisem slišala. Res je samo nekaj drugega. Da se da žensko rit zelo spontano po vaginalno navlažit, da spolzko zdrsne zadeva v rit, medtem ko imajo moški malo več problemov … več kremičarskih poslov, dokler se analije ne razvlečejo … he, he …

 5. katarina - 23.09.2007 ob 13:44
  katarina

  :) nič ne zdrsne spolzko v rit. :) si kdaj probala? to so si vse izmislili pornjaki.

 6. simonarebolj - 23.09.2007 ob 15:45
  simonarebolj

  @katarina:
  Seveda sem probala. Ampak dobesedno spolzko zdrsne v rit, če tip obvlada, če ima posluh, če medsebojna vibra plesa funkcionira. Probala sem tudi tisto verzijo, ko nikamor ne zdrsne, ampak samo rine v steno in boli za pop*zdit. Ampak po fenomenalnih zdrsljivih seksih z nekom drugim, sem spoznala, da je šlo v ta bolečih primerih samo za slab seks pač.

 7. katarina - 23.09.2007 ob 18:45
  katarina

  no, jaz še vedno za tisto varianto; najprej tipu v rit potem pa meni. :) :) najbrž nikol ne bom.

 8. simonarebolj - 24.09.2007 ob 18:47
  simonarebolj

  Saj če boš nežna, se to bo splačalo … he, he … Moške je treba itak kar naprej učit, kako se kaj dela.

 9. chef - 26.09.2007 ob 17:58
  chef

  Zdrsne kot nož skoz puter, tu ni debate!

 10. Vanja - 30.09.2007 ob 09:20

  Ja samo moški ima v ritki tudi dostop do zadevice, ki se imenuje prostata in lahko doživi super orgazem. Torej je veliko bolj logično, da ga v rito dobi tipček, ker ima vsaj nekaj od tega. Ženska nima-razen seveda, če se zraven nekdo ne igra še z lulico. Mene analni seks ne privlači, ker je občutek podoben kot, da kakam ampak v nasprotni smeri. Tako, da hvala lepa za analni. Mi je pa včasih kar slabo, ko gledam kakšen pornič, pa ga da v lulico, pa v rito, na koncu pa v usta…..bljak….. Poleg tega se na tak način faše super east infection, ker bakterije, ki živijo v ritki načelno ne bi smele v lulico. Od tega lahko pride do vnetja mehurja in ledvic. Pornoindustrija je sploh zelo fascinirana z analnim seksom, ker porniče po večini delajo braindead tepci brez kakršnega koli občutka ali talenta za seks. Seksualni neandertalci tako rekoč.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !