Simona Rebolj

« | | »

Z GLAVO V BETON

25.11.2007

Prva je neuradno doživela fukpremiero v zakotnem delu plaže z nekim Špancem, druga neke fantazmične noči z enim od najbolj popularnih osemnajstletnikov v premeru enega kilometra sredi Ljubljane, tretja se je samo poznavalsko muzala, češ, boste že same spoznale, četrta je za prvič planirala sveče, rdeče rjuhe, večerjo, kopel in določila datum obreda tam nekje okrog novega leta, da je njen fant, s katerim sta hodila že pol leta, vidno obupaval … Ne, ne … nobeno ni nič bolelo. Kje pa! Nobene klavnice, nobene nerodnosti … ena sama poezija. Torej sem bila očitno pri petnajstih še edina reva usrana, ki si ni upala niti tampona zarinit v pičko. Baletne urice niso pomagale, da bi se beton med nogama vsaj okrušil. Nasvet dobre prijateljice, naj si zabijem leseno držalo kladiva v pičko, ni uspel. S poskusom sem fasala samo še večji strah pred trdim kurcem. Ostala bom stara devica brez vzvišenih izgovorov o bogoslužju. Ali pač? Dnevi so minevali, vaginalno breme pa se je zdelo iz dneva v dan težje, kot vreča cementa pod popkom. Še dobro, da se mi je uspelo za silo zatreskat.

Za sabo je pustil baje že paleto deklic, ki jih je dosledno onesrečeval s klasično taktiko – “Pofukaj in spizdi”. Par razočaranih punc me je razsvetlilo z informacijo, da je navaden bednik z zelo majhnim tičem. Čeden, spoliran, našprican z Bossem in primerno majhnim tičem za prvič, pa še vesel bo, ker hočem slišat samo še adijo, ko bova opravila … Idealno! Nekega večera, ko je bil teren dobro pripravljen, bila sem namreč sama doma, sem se na hitro zalila s petimi štoki, se primajala pred njegovo obličje in vprašala, ali bi spal z mano. Takoj je bil za stvar. Zeksal je pivo, še preden bi si premislila. Okej, povedala sem mu, da je prvič. Zarežal se je … “Ja, ja … saj bom nežen!” Odpravila sva se k meni, malo klepetala, ne preveč, in hop na delo. Katastrofa! Sploh ni imel majhnega. Užaljene bejbe so natračarile. Lepotec očitno tudi ni bil nek serijski razbijač deviških pregrad. Vmes ga je že minila zabava, ker nikamor ni in ni šlo. “Ne nehat!” sem ga spodbudila vsaj trikrat. Ves prešvican od zaganjanja z glavo v beton ni obupal. No, in je uspelo. Zid je padel! Obležala sva precej pretresena na iz sekunde v sekundo bolj krvavi rjuhi. V pomešani brozgi rdečih pack so pocrkali spermiji. Končno konec z deviško sago. Sem izgubila nedolžnost? Mah, kje pa! Vsa nedolžnost z naivnostjo v paketu se je šele dobro pripravila na košnjo. Obredna priprava na izgubo vere v moč ljubezni. Na takrat, ko bo premočna ljubezen za pomislek na propad razpadla na prafaktorje. Tako mizerno razpadla, kot bi šlo za najbolj krhko čustvo na svetu. Čustvo, ki ne zmore dobit bitke z nobenim racionalnim konstruktom.

Rekel je: “Nikoli te ne bom pozabil, princeska.” (Osladno klišejsko.)
“V to sem prepričana,” sem skozi smeh pristavila. Oba sva se smejala.
“Saj bo ostalo med nama, a ne?” Mater! Šele takrat sem pomislila, kako neprijetno me lahko otračari po celem mestu.
“Seveda!” je zdrdral. In res … nikoli me ni kresnila po buči nobena pljuvaška kleveta. Zato mi je ostal v lepem spominu. Jaz sem seveda raztrobila novost vsem že pofukanim kolegicam. Za prvo se je kasneje izkazalo, da s Špancem na plaži ni šla do konca, ampak se je zmotila, ker je bila preveč pijana. Druga je prvič seksala s svojim bodočim možem šele čez dve leti. Tretja je šla po razdevičenje na počitnice v Grčijo šele pri dvajsetih, tista muzanja so bila plod nepopisnega sramu. Četrta je svoj novoletni slavnostni obred sicer doživela, ji je bilo pa kasneje zelo žal, da je navaden fuk okrancljala s posebno častjo ljubezenskih izlivov za tistega bedaka, idiota, prasca, kretena … Ja, njegova nova imena po razpadu zveze. Učinkovito so me nategnile. In jaz … kot ponavadi … Z glavo v beton!

 • Share/Bookmark
 

Avtor Simona Rebolj, zapisano 25.11.2007 ob 19:41 pod Aktualno, Štorije. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

159 odgovorov na “Z GLAVO V BETON”
 1. Nick Laos - 25.11.2007 ob 19:58

  ha, ha. klasika. jaz sem tudi mislil, da sem še edini devičnik v družbi pri petnajstih, a se je kasneje izkazalo, da so lagali vsi po vrsti.

 2. kritika - 25.11.2007 ob 20:44

  Običajno vsi najstniki lažejo glede svojih seksualnih izkušenj.

  Ni pa to nič s čimer bi se normalen človek hvalil. Seksa se takrat, ko sta oba na to pripravljena in resnično čutita nekaj eden do drugega in ne takrat, ko vas družba v to “prisili”.

  Pa še to, dajte vsaj uporabljati izraz seksati in ne fukati, nategovati ipd.
  Tako izpademo kot živali, ki se gonijo, ovohavajo in nategujejo med sabo.

 3. nimfa - 25.11.2007 ob 21:26

  Pa saj…smo živali…

 4. Dani - 25.11.2007 ob 21:35

  Torej, če prav razumem?
  Treba se je dat dol na vse ali nič, samo da te ne dohitijo dvajseta pa četudi je spodaj še trdo kot beton. Če ne bo šlo drugače, se ga pa malo nacukaš……..alko pač vse prenese………..kaj vse živ človek ne doživi-prebere….

  Potem smo pa vsi moški prasci pa kurbirji, svinje, itd. Ko pa punco vprašaš pri 25, kulk tipov je že imela med rjuhami pa raje pri 5 neha naštevat, ker ugotovi, da je bolje tako, kot pa če tvega anafilaktični šoki skorajšnjega snubca ali pa vsaj izpah čeljusti zaradi začudenosti…

  ps
  Samospoštovanje in samovredntenje pa se je med tem razblinilo kot milni mehurček……

 5. Big Gigant Head - 25.11.2007 ob 21:35
  Big Gigant Head

  Heh, babam res ne gre zaupat.

 6. beatnik - 25.11.2007 ob 21:47

  Ah, prvi fuk, ja…ko je treba zadet luknjo, čista zmeda.

  Sicer pa se laganje glede seksa nadaljuje tudi kasneje, ko so ljudje že odrasli…le da se takrat lažejo glede tega, koliko fukačev/fukačic so imeli…tipi nabijajo številko (nek se vidi, ko je muško), babe jih zmanjšujejo (nek se vidi, da nisam kurva)…jst si ponavadi zmislim neki vmes :-)

 7. simonarebolj - 25.11.2007 ob 21:52
  simonarebolj

  @Nick Laos:
  Ja, je klasika, ja … Taka, da jo očitno nekateri težko prenesejo … he, he …

  @kritika:
  Definicijo normalnega človeka prosim?!! Sicer pa, kdo neki se hvali s tem??? Mladih, ki bi se hvalili, kako lažejo o svojih seksualnih izkušnjah pa še nisem spoznala. Je pa kasnejši pogled zrelega človeka na zadevo sigurno drugačen. In ne vidim razloga za sram, zategnjenost in moraliziranje. Nima nobenega smisla. Mlad si ravno zato, ker si mlad.

  V mojem besednjaku živali seksajo in se gonijo itd. Ljudje pa lahko vse … fukajo, seksajo, se ljubijo, se gonijo, ovohavajo (ja, zaljubljenost se po neštetih teorijah formira najprej na vonju, četudi nezavedno zaznanem). Skratka … z besedo se naznači marsikakšno barvo spolnega občevanja, važno, da se ne uporablja spolno občevanje, v kolikor ne gre za strokovni tekst s področja ginekologije na primer … he, he …

  @nimfa:
  Nekateri so ob tem dejstvu bazične zasnove človeka šokirani, draga nimfa.

  @Dani:
  Seveda ne razumeš prav. Prav pa ne moreš razumet, ker si očitno mislil, da bereš kakšen novodobni “psalm” z obveznim podukom o pričakovani javni morali. Jaz pa sem napisala samo zgodbo, tako, kot pač je … in nima veze s tem, kako Dani misli, da bi moralo bit. In seveda nima veze s samospoštovanjem in samovrednotenjem avtorice tega teksta, ki jih danes šteje enkrat več. Ima pa toliko samospoštovanja in toliko se ceni, da se ji ne zdi nobena zgodba iz njenega življenja sramotna. Niti približno!

  @BGH:
  Nič bolj ali manj kot dedcem.

 8. simonarebolj - 25.11.2007 ob 21:55
  simonarebolj

  @beatnik:
  Prebrisano seštevaš, ja. Odrasli se kasneje tudi radi nakladajo o kvaliteti in pogostosti svojega fuka … To je šele rak rana …. he, he …

 9. djubre - 25.11.2007 ob 22:34

  28 let in še nedolžen. Verjetno za fucking vedno.

 10. Vanja - 25.11.2007 ob 22:42

  hahahaha sem se narežala. Super napisano!!!!! Ja prvi seks….Prvemu sem takoj dala nogo, ker sem bila še zelo otročja in zeeeelo mlada prvič in se mi je moj štiri leta starejši ljubimec takoj po prvem fuku zagabil. In potem nisem hotela “sprejeti družbene norme”, da ženske zgubljajo vrednost z vsakim novim kurcem, ki ga pokasirajo-in tega še vedno ne sprejmem, ker se mi zdi, da nas izkušnje bogatijo-po naravi sem pa zelo radovedna in zaljubljiva (no sedaj se brzdam)in sem se torej s svojimi ljubimci na splošno zgražanje okolice vedno hvalila.

 11. neshos - 25.11.2007 ob 23:11

  Vidim da se ženske kar identificirate z napisanim, zdaj bi si pa želel še junaka in moško perspektivo. Čeprav, jo imam na dohvat ruke. Je bila to nostalgija, polna luna ali zgolj nedelja?

 12. beatnik - 25.11.2007 ob 23:17

  Djubre, kaj je narobe:
  a) Maš kak kompleks, zarad katerga misliš, da ženskam ne boš všeč, si posledično presramežljiv in jih zavračaš?
  b) Maš previsoke kriterije?
  c) Si latentni gay?
  d) Si prepričan v to, da je predpogoj za fuk lbezen, pa se še nisi zaljubil?
  ….

  Roka je itak zmerm najboljša prjatlca, hehe. Za fuk pa res ne obupat, no… Drugo je to, da obupaš, da bo našel pravo…

 13. djubre - 25.11.2007 ob 23:28

  Zelo odvratno izgledam in me nobena noče, četudi poskušam. Še bolj ponižanega pa bi se počutil, če bi šel h kurbi. Mogoče za 29. rojstni dan. He, he.

 14. beatnik - 25.11.2007 ob 23:36

  Dej dej, pač poskušaš pri napačnih…naj se sliš še tako zlajnano, obstajajo tud take, ki dajo na “notranjo lepoto” (v tem trenutku se klanjam, pošiljam poljube in zaželim mir v svetu)…oz. na inteligenco, smisel za humor, dober karakter, zanesljivost…

 15. beatnik - 25.11.2007 ob 23:40

  Pa še neki zlajnanega: beauty lies in the eyes of the beholder….in kar se nekatermu zdi grd fris, je drugemu karakterni obraz… karizmo pa itak črpaš od nekod drugod!

 16. djubre - 25.11.2007 ob 23:51

  Bullshit. Pravzaprav se zajebavam. Sem prebral en Huellebecqov roman z naslovom Razširitev področja boja. Me je zelo pretreslo. Zgodba govori o prekletem 28 letnem tipu, poslovno sicer uspešnem in finančno stabilnem, ki pa je še nedolžen zaradi svojega neprijetnega izgleda. Drugače sem 10 let mlajši in ne nedolžen. Nikoli nisem maral lagati o svojem življenju, raje sem se izognil odgovoru kot pa lagal. Zdi se mi ponižujoče lagati o sebi, bolj kot pa povedati ponižujočo resnico. Skratka, zdi se mi dobra priložnost, da priporočim ta roman tistim, ki ga še niste prebrali.

  Z anomis se pa poznava že z RTV foruma in bloga. Tole se mi zdi še en fascinanten zapis.

 17. beatnik - 26.11.2007 ob 00:07

  hehe, če si star 18 let, ni ponižujoče, če poveš, da še nisi fukal…če si star 28 je pa, po moje, lažje lagat, kot pa povedat resnico in požet “poor guy” poglede… Sicr pa človeku, ki je poslovno uspešen in finančno stabilen (kot karakter iz knjige) verjetn ni preveč težko najt fuckfrendico (Hrvati jim elegantno pravijo sponzoruše, mi smo – vsaj tu – bolj neposredni s keš pičkami)…druga stvar je, ali bo ta fuk prerasel v kaj več…

  Težko je rečt, da ker Simonin zapis ni fascinanten, heh

 18. djubre - 26.11.2007 ob 00:07

  Neprijeten proces zatajevanja in srečevanja z ženskami v otroštvu in mladosti izvrstno popiše tudi meni zelo ljub pisatelj Charles Bukowski. V nekem interjuju je izjavil, da je prvič fukal pri štiriindvajsetih.

 19. Dajana - 26.11.2007 ob 00:09

  Joj, Simona, no, pa ne verjemi vendar vsega, kar dobiš po internetu…
  Simona: moram ostro protestirati proti besedam…, no, popolnoma se strinjam z drugim komentarjem. Bravo Kritika. Ne morem verjeti, da se vsi drugi (razen Kritike) tako izražajo. OK, saj največ je komentiralo moških osebkov, ampak vseeno. Simoooooona! Ko bom imela čas in voljo bom napisala eno na temo: Povezanost med samospoštovanjem in izrazi za spolnost. OK, to ime itak čaka.
  Druga stvar pa: imaš seveda popolnoma prav o tem, o čem pišeš. Podobno se je dogajalo z mano, ker sem trdila, da pri 13.letih še nimam menstruacije. Sošolke so me skoraj skalpirale, kao, da lažem. In sploh sem imela v spolnem dozorevanju strahovite težave. In kaj zdaj vidim: po tridesetih letih popolnoma enaki vzorci, enaki strahovi, enaki nesporazumi, le da je tehnologija strahovito napredovala.
  In o izgubi nedolžnosti: Imam sošolko, ki je pri mojih letih (45) nedolžna. Sicer zdaj nekaj let nimam stika z njo, pa sem prepričana, da se ni nič spremenilo. Spominjam se, kaj je njena mama delala, ko sem bila pri njej: pa naj jo peljem ven (name so se fantje lepili – obračam oči), pa naj ji najdem fanta… Kako vendar, če noče? In zadnjič berem v cajtngu, da je bila ena ženska pri 65 letih še nedolžna. In da je našla dvajset let mlajšega in da mu ne upa povedati, pa da ne ve… pa strah… pa kaj bodo rekli… Po moje jih je kar veliko – obeh spolov, pa ravno zaradi te družbene kontrole nad tem, kaj je družbeno sprejemljivo in kaj ne -glej pri meni post: Eden hoče zbežati iz zapora, pa mu drugi blokira izhod:
  http://www.vivastar.si/dajana/?p=1041
  Torej… ljudje zaradi tega, ker nekje v družbi obstaja neka “norma”, ki določa, kaj je normalno in kaj ne, lažejo.

 20. nimiy - 26.11.2007 ob 00:11
  nimiy

  meni se vedno zdelo neverjetno, da se ljudje tako ukvarjamo z nečim, kar počnejo še žuželke.

  izguba nedolžnosti je pa fikcija.

  link

 21. beatnik - 26.11.2007 ob 00:19

  Dajana, kaj nisi ti tista, ki pridigaš o nenormalnosti homoseksualcev…al gre tu za neko drugo družbeno normo?

 22. djubre - 26.11.2007 ob 00:22

  @ beatnik:
  Mislim, samo na pogled ni tako ponižujoče, nihče med mojimi vrstniki, za katere predvidevam, da so nedolžni, po mojem ne bo nikdar priznal, da je.
  Veliko je pa res odvisno od roga ljudi v katerem se giblješ. Tudi od tvoje osebnosti in odnosa. Enkrat sem skoraj najboljšega hetero prijatelja pregovoril, da mi ga potegne. Nikoli ne bi pričakoval od njega, ampak, ko sem ga zagrabil, sem videl, da ima trdega. Šok, ne. Ljudje so čudna bitja.

 23. Dajana - 26.11.2007 ob 00:35

  @beatnik: Homoseksualnost ni naravna stvar, temveč je pridobljena z družbo. To ni naravna stvar smislu, da se ne rodiš kot homoseksualec. Temveč postaneš kasneje. Odvisno od okolja, kje živiš. Pa narava tudi najbrž ni enako družba.

 24. beatnik - 26.11.2007 ob 00:36

  Djubre: pri najstnikih je stvar drugačna…če boš povedal, da si se že dal dol, boš pač frajer, višji status med prijatelji itd…. če se še nisi, ni pa to nič ponižujoče… drugače je, če gre za osebo, ki je starejša in bo deležna pomilovanja in nekih kvazi nasvetov (kot so bli tisti moji zgoraj, hehe)…and nobody wants that.
  Glede prjatla…čas eksperimentiranja al pa prikriti gay….sicr smo pa baje vsi biseksualci…sm pssst, Dajana je v bližini ;-)

 25. djubre - 26.11.2007 ob 00:39

  Ja, na to sem mislil navezat, da smo prikriti biseksualci. V javnosti ne bi tega nikoli priznala, on bi morda izkazoval zaničevanje do gayev, kljub temu pa je obema vstal in sva se zadovoljila. No, tedaj so se mi razlinili tudi vsi kompleksi glede velikosti tiča. Tudi glede tega se neverjetno laže.

 26. beatnik - 26.11.2007 ob 00:43

  Dajana, govorila si o tem, da ljudje lažejo, se počutijo slabo itd zaradi tega, ker jim družba to vsili, ker jim pove, da niso normalni, ker se še niso počili do 20 leta. Enako je z gayi, tudi njim ni lahko, ker jih družba okarakterizira kot nenormalne….oz. njim je še težje, ker svoje nenormalnosti ne morejo spremeniti (kot jo lahko devičnik zgolj s tem, da se nategne). O tem, ali je homoseksualnost pridobljena z rojstvom ali kasneje, pa tu ne bi, ker ne spada pod to temo.

 27. nimfa - 26.11.2007 ob 00:49

  Dajana, tvojo zadnjo izjavo bi tudi lahko poimenovali ‘Z glavo beton’…

  Pa daj se že no mal pozanimat o homoseksualnosti, saj menda rada bereš. ;)

 28. djubre - 26.11.2007 ob 00:50

  Narava je vse znotraj narave. To pomeni, da je tudi ružba naravna. To pomeni, da je vse kar se dogaja naravno. Sovražim razprave o tem kaj je naravno in kaj ni.

 29. Vanja - 26.11.2007 ob 01:02

  jah zamisli, da is okarakteriziran kot nenaraven……kot mene razjezi kadar mi kdo reče, da za žensko ni naravno, da je seksualno avanturistična. Za žensko samico to menda ni “naravno”-čeprav bi se ženska “poligamnost” prav tako lahko skladala z Darwinovo teorijo o selekciji.

 30. Vanja - 26.11.2007 ob 01:03

  naravni selekciji-ampak o tem jutri, ko se naspim ;-)

 31. djubre - 26.11.2007 ob 01:08

  Naravno se mi zdi zelo prazen pojem.
  Naravno rečemo tistemu kar nam koristi ali se nam zdi dobro in pravilno. Ni nujno, da se zdi vsem dobro in koristno isto ravnanje. To pomeni, da narava ni absolutna. To pomeni, da ni nič naravno. Zdaj sem zašel v kontradiktornost s samim seboj. Nisem posebej dobr v filozofiranju.

  ČE povem po svoje, boli me briga, če mi kdo reče, da moje početje ni naravno, pri tem se zasmejim. To je popoln bullshit za naivneže.

 32. djubre - 26.11.2007 ob 01:09

  @Vanja:

  Lahko noč, blagor tebi, jaz se učim za prekleti izpit.

 33. beatnik - 26.11.2007 ob 01:19

  Vidim,da sem z vprašanjem Dajani (oz. njenim pričakovanim odgovorom) sprožil debato o (ne)naravnosti homoseksualcev…k sploh ne spada sem…se mi zdi, da je Simona o tem (oz. vsaj o gayih) enkrat že neki pisala.
  Djubre ti si čist naraven, pa še pametno razmišljaš. Velik uspeha pr učenju. Eni smo preveč leni…grem raje spat.

 34. poezija - 26.11.2007 ob 04:24
  poezija

  Homoseksualnost je naravna in ni pridobljena z družbo. Ni normalen pojav, ker je normalnost definirana statistično kot distrubucija in govori samo o gostoti pojava.
  Obstaja tudi pri živalih.lpn

 35. Fetalij W. Tyschew - 26.11.2007 ob 06:45
  Fetalij W. Tyschew

  realna slika… nimaš kej :D

 36. Dajana - 26.11.2007 ob 07:32
  Dajana

  @poezija: Ljudje se ne rodimo kot homoseksualni, temveč šele postanemo v okolju, kjer živimo. Če je zdaj homoseksualnost v trendu, ne pomeni, da je naravna. ;)

 37. Dajana - 26.11.2007 ob 07:40
  Dajana

  @beatnik: Ravno zato, ker pač imamo v naši klerikalni družbi “družbene” norme, je homoseksualnost vzeta kot deviacija (saj tudi je – ampak ni družbena deviacija temveč naravna: ravno v tem je keč), ampak pri nas je preganjana. Bolj, ko je družba klerikalna in zaostala, bolj se vse, kar ven štrli, kar ni “družbena norma” ali po okusu večine (trendi niso okus večine, lahko pa čez leta postanejo) preganja. In bloga na Siolu ne moreš vzeti kot “družbo”, ker je tu v glavnem mlada populacija, ki družbene trende podpira.

 38. Levinja - 26.11.2007 ob 07:41

  Dajana a si to sama nardila kako raziskavo?Znanstveniki namreč trdijo nasprotno,ampak kaj pa oni vejo,ane.. :)

 39. zloba - 26.11.2007 ob 07:47
  zloba

  zlomka. totalno kul zapis … samo komentarjev človek ne sme brat. ker potem … pozabi, o čem sploh objava govori;)

 40. Dajana - 26.11.2007 ob 07:49
  Dajana

  @Levinja: Sama sem naredila raziskavo. Jaz sem znanstvenica. ;)
  @zloba: Ja in?

 41. Dajana - 26.11.2007 ob 07:53
  Dajana

  Jaz se ne bom več oglašala na temo. Če ima kdo v zvezi s tem, kaj za pripomnit, lahko pride na moj post o homoseksualcih: Kaj si mislite o tej sliki.
  http://www.vivastar.si/dajana/?p=39

 42. Big Gigant Head - 26.11.2007 ob 08:26
  Big Gigant Head

  @simonarebolj: Ja, zato pa je on vsem vse raztrobil ti pa ne, kajne!?

 43. Vanja - 26.11.2007 ob 09:00

  Raztrobil ali ne raztrobil, meni se je že zgodilo, da so marsikaj trobili o meni, pa če je bilo res ali ne. Meni gre na živce samo ta dvojna morala, ženska naj bo devica še med rojevanjem po možnosti (kot devica Marija);-), tipi pa-no ja saj vemo kako je s tipi. Je pa res, da sem tudi sama vedno pri seksu potrebovala občutek-da sva drug drugega “izbrala” in ne, da sva se našla pač zato, ker drugega ni bilo pri roki. Ali zato, ker nekdo ni mogel dobiti prve nagrade, pa se je zadovoljil z drugo ali tretjo…Vedno sem morala imeti vsaj “občutek”, da je kao special. Ne pa za vedno, bohnasvaruj!
  @djubre-ne morem verjeti, da si 18.let star in takole globoko razmišljaš. Pa beatnik, ne morem verjeti, da nisi padel v nezavest ob takšni odkritosti s strani djubreta;-)To mi je cool. Res!
  Sicer pa so vsi moji prijatelji geji govorili, da so se svoje spolne usmerjenosti zavedli že zelo zgodaj, od kar pomnijo. Tudi v Kolumbiji-in tam ni čisto nič moderno biti gej. Prej nevarno!

 44. beatnik - 26.11.2007 ob 10:48

  Dajana: nate se se obregnil zgolj zato, ker tu v primeru “starega devištva” obsojaš družbo in družbene norme, v primeru homoseksualnosti, se ti zdi pa to povsem upravičeno, ker gre po tvoje pač za deviacijo, nenaraven pojav… Pa vendar, če vzamemo tvojo postavko za resnično, še vedno ne razumem, zakaj je obsojanje homoseksualnosti s strani družbe upravičeno, če pa narava sama dopušča to “nenaravnost”, in če jo torej tolerira narava, zakaj je ne bi tudi družba. In Dajana, homoseksualnost ni trend, trend je zgolj priznavanje svoje homoseksualnosti, kar pa je dobro. Pomeni zgolj več 18letnikov, ki so pogumno stopili iz omare in bodo zaživeli svobodno življenje, in manj poročenih 50letnikov, ki si ga dajo na skrivaj potegnit od kakega mladeniča zvečer v Tivoliju.

  Zloba: saj, to sem mislil, da smo čist skrenil iz teme in če kdo bere zadnje komentarje, si misli, da je Simona pisala o čem drugem…

  Vanja: It takes more, da jst padem v nezavest, hehe.

 45. blue73 - 26.11.2007 ob 10:54

  @vanja: nisi še pojasnila, kakšno povezavo ima ženska “poligamnost” z Darwinovo teorijo o naravni selekciji.

  @djubre: dober začetek zate bi bil, da spremeniš svoj nick (verjetno ima neko zvezo s samospoštovanjem?). To pravim bolj za hec.

 46. nora - 26.11.2007 ob 11:17
  nora

  HA HA, DOBER POST….moj prvič je tudi zanimiv, v stilu vse so že sam jst ne, za razliko da sem bla res stara za to…18 let si misliš :shock: WF sem si misnla budala :mrgreen:

  je bil pa zlo nežen, nč krvi, pa Italjan po narodnosti :lol:

 47. djubre - 26.11.2007 ob 11:52

  @blue 73:
  Vidim, da ste mnogi vzeli mojo zajebancijo zares. Tako je to, ko ljudje ne preberejo vsega, ampak le del.
  Joj, joj.

 48. Muki - 26.11.2007 ob 12:32
  Muki

  Neudobje avtomobila in strah pred razkritjem ga je silil da je delal hitro. Navkljub relativni izkušenosti je deloval nerodno in nervozno ter potne srage so se mu valile po temenu….
  Ko sta končala ji je rekel… “če bi vedel, da si devica bi si vzel več časa”
  In ona…” Če nebi bil tako popadljiv bi prej slekla najlonke”.

 49. štulič - 26.11.2007 ob 12:47

  Ma. Dajana vas zrola in popuši v sekundi, da začnejo pobči razmišljati o latentni pederastiji. Reboljeva ni prizanesliva v opisu tarantelnega koitusa po 3 (treh) štok_ih in_čez_pivo, kar so (betonirana kot je) simptomi vaginalnega krča. Himen je najbolj prodorljiva membrana, ki pusti krvi rose barve, samo za sled. :sad:

 50. Vanja - 26.11.2007 ob 13:34

  štulič, dvomim, da je veliko mladenk, ki so povsem sproščene pri prvem koitusu-in prvi “vbod” je težaven in boli-vsaj mene je(kljub vzburjenosti in mokroti itd), pa čeprav me potem ni nikoli več. Himni so pa različni, nekateri krvavijo več, drugi manj, nekateri pa prav nič. Ampak lahKo je krvi do “zavrata”
  blue 73-ker si zdravnik mi lahko poveš, če tale teza vzdrži kaj vode. V glavnem že pred leti sem na tv gledala oddajo o spočetvi in med drugim je znanstvenik govoril, da imajo nekateri moški spermiji izključno funkcijo bojevanja z drugimi spermiji, ki prihajajo iz drugega “loga”. Torej naj bi “narava” naredila tako, da se ženska “pari” tudi z nekaj različnimi moškimi ob več ali manj istem času (uuuh že Praslovan je poznal orgije, bravo naši!!!!!)in potem njihovi spermiji med seboj tekmujejo. Moški z najbolj močnimi spermiji bo imel tudi največ možnosti, da žensko oplodi in nadaljuje svoje potomstvo. Torej tudi v naravi naj bi ženska ne bila v resnici monogamna-saj poligamnost pripomore k naravni selekciji. Tako nekako. Se mi zdi pa logično, ker ne vidim nobene funkcije oziroma koristi, da bi ženska bila zvesta in monogamna enemu moškemu, če ima le ta po naravi poligamne ambicije. Poleg tega je mešanje genov z različnimi moškimi tudi za žensko več možnosti, da njeni geni preživijio (za kar naj bi se po Darwinovem mišljenju tudi šlo pri vsem tem cirkusu;-)).

 51. Ana - 26.11.2007 ob 14:07
  Ana

  sem vrstnicam modrovala (ko se enkrat to “dela”, ni vec kaj za svetovat hehe, neej.?), kako mora bit prvic 100% sprosceno, da bi bile v horizontali stabilne in da se ševi z vso iskrenostjo….pa so me pridno poslušale
  ….ena mi je vsak dan v šoli (pol ze v srednji, 1.l.) morala povedat, kako se data povaljat 3 krat na dan…jaz sem jo nemo poslušala in si zelela…Spomnim se ker stra me je zapopadel, če ne bom do konc srednje dala nog narazen. To je bil namrec pokazatelj, da so dečve kao ratale pogumne, so napredovale in ravno ob pravi starosti imele moznost zadovoljevati žgečkljive potrebe, o katerih se doma ni govorilo in so zarad tega ze bile skrajno vabljive. potem pa se je zgodilo s tistim enim, ki sem ga poznala tako dobro kot mravljo pred bajto…in res, bilo je vse v naturalijah. lustn spomin, čeprav nič kaj udarn in za spoznanje tud neboleč (hura, a ne)…v tazadanjo sem ob vsakem sunku (ki je bil bolj plašljive, nesigurne narave) dobila po par borovih iglicih…
  danes pa so drugi časi :mrgreen:
  brez tega bi se mi v daljsi odsotnosti (ne bi sedaj o dnevih, mesecih, letih) zamračil um.

 52. Ana - 26.11.2007 ob 14:18
  Ana

  to s tazadnjo nisem bila najbolj razumljiva se mi zdi :D …lezala sem na travi, pod borovcem…ja. sunki so bili usmerjeni v druge, temu primerne, rove…kakorkoli heh

 53. Vanja - 26.11.2007 ob 14:29

  hahahahaha Ana kakorkli, vsak ima svoj gušt pravijo ;-)

 54. blue73 - 26.11.2007 ob 15:00

  @vanja: o naravni selekciji bodo veliko več vedeli biologi. Pri človeku na srečo ne veljajo zakoni (velikokrat) krute narave.
  Wrestling spermijev pride v poštev pri recimo orgijah (verjetno se tudi to dogaja, ne;) ali pa če imaš z dvema moškima odnos v roku nekaj ur (ne bom nič moraliziral).
  Pri človeku ponavadi “zmaga” moški, ki je ženski privlačen, simpatičen,… in ni rečeno, da gre za kakšnega alfa samca.
  Pri živalih pa gre bolj za poligamijo samcev in ne samic. Borba za teren in “harem”. Najmočnejši (najboljša kombinacija surove moči in izkušenj) zmaga in si prisvoji vse samice. Ponavadi še kruto pomori mladiče predhodnika in tako omogoči prihodnost le svojim genom. (tako naj bi veljalo recimo za leve, ne vem pa, če povsod)

 55. simonarebolj - 26.11.2007 ob 15:08
  simonarebolj

  @Vanja:
  Ja, si kar predstavljam tvojo nezaslišano predrznost, da se nisi vsaj tako sramovala svoje slične resnice moškim, da si si jo drznila celo priznavat in ob tem ne zmolit niti enega očenaša. Nezaslišano na kvadrat!

  Všeč mi je izraz biti zaljubljiv … bila sem … potem me je pa nekaj presekalo (druga zgodba) in zaljubljivost je izpuhtela nekam tja med tiste stavke o veri v Moč ljubezni. Hmmm …

  @djubre:
  Ej, djubre, djubre … Viš, kako se vse, kar ima smisel, spet najde. Valda, si edini, od kogar sem zbrisala komentar, ker je bil, kot sam itak veš, tako zelo arogantno izven konteksta in valda sem našla tvoj zapis, kjer si omenil mojo človeškost in spumpal vso grdobijo na račun žensk. Valda sem ti hotela pustit enega pikantnega pod blog, pa sem si premislila. Tako prekleto mi je zadišalo po cinizmu in zajebanciji enega lucidega brihtnega frenda oposuma z RTVblogov. Tudi Chinasky se mi je oglasil, potem pa spet nekam izginil, v njegovem v dekadenco zaljubljenem slogu. Skratka, ja, ta o naravi in naravnem … se itak podpišem in se je že tudi tukaj razpredla debata o tem … neizprosni so ljubitelji naravnega, torej samo svojega, po svoji meri … he, he … Lepo te je spet brat!

  @Dajana:
  ???? Kaj neki sem pa jaz po tvojem dobila po internetu, v kar tako verjamem??? Ne štekam, od kod si potegnila ta “nauk”.

  Sicer tudi veš, kako gladko se fučka za tvoja predavanja o verbalnem javnem redu in miru … he, he … Preidimo raje na vpogled v dejanja.

  O homoseksualcih … Ne verjemi vendar vsega, kar vsiljuje kler. Dvomim, da je danes zavoljo trenda kaj več homoseksualcev, kot jih je bil od nekdaj … je pa res, kar je zapisal beatnik, danes se z večjo vehemenco in drznostjo pač javno identificirajo, včasih so se skrivali v jalove zakone z ženskami in med cerkvene zidove. Od kod ti teza, da gejevstvo ni naravno??? Kot prvo je znanstveno dokazano, da je hormoska slika precej drugačna, kot drugo je dejstvo, da se pod primernimi okoliščinami lahko homoseksualna naravnanost potlači ali pa se razcveti, v kolikor ni zelo močna. Predvsem je pa naivno mišljenje, da homoseksualnost ni naravna, ker ne omogoča potomstva. Naravna selekcija za preprečevanje preobljudenosti??? To ni nič nenaravnega. Hendikepi, tudi če jih s prilagojenim razumom dojemaš kot hendikepe, so nekaj povsem naravnega.

 56. simonarebolj - 26.11.2007 ob 15:22
  simonarebolj

  @nimfa:
  Večina ljudi radi berejo samo tisto, kar bi radi prebrali … he, he ..

  @poezija:
  Ja, važno, da smo “pogosti” in mir bomo imeli. In potem ljudje trdijo, da se razlikujemo od živali? Očitno še ne dovolj.

  @Fetalij W. Tyschew:
  Misliš, da bi morala na začetku zapisa nalimat tisti stavek v slogu družbeno sprejetega sovraštva do realnosti: “Vsaka podobnost z realnostjo je zgolj naključna” … he, he …

  @Levinja:
  Vsak sebi znanstvenik po potrebi … Je baje lažje živet …

  @zloba:
  Hvala … očitno je lažje klepetat o homoseksualnosti, nezaslišanosti kletvic in podobnem … je manj “bistveno” in dovolj pogosto … he, he …

  @BGH:
  Moja vloga je bila drugačna od njegove. On se je hvalil z drugačnimi podvigi … pri tem pač ni mogel bit nek blazen car. Jaz sem pa pri sebi “zmagala” pač. Sploh pa nikjer v zapisu nisem trdila, da ob vsej pubertetniški zmedi v glavi, nisem bila trapasta.

 57. simonarebolj - 26.11.2007 ob 15:39
  simonarebolj

  @Nora:
  Jah, Italijan, ja … he, he … Očitno si se do osemnajstega že malo bolj pripravila oziroma sprostila. Good for you.

  @Dr. Štulič
  Seveda se motiš. Okej, ni za zamerit, ker nisi ženska, je pa za zamerit, da se nisi nič kaj posebej zanimal za to žensko tematiko. Pretrganje te membrane ni niti slučajno definirano s tremi kapljicami krvi. Nekatere sploh ne krvavijo, nekatere zelo močno. Nekatere ne boli, nekatere zelo in nikamor ne gre. Včasih prvi poskusi sploh ne uspejo. Seveda igra ogromno vlogo psihično stanje punce. Kot konec koncev pri seksu na sploh. Če je premalo vzburjena (kar prvič velikokrat sploh ni, ker je preveč zategnjena in polna zavor in strahu) in sproščena, je vse skupaj še bolj dramatično naporno in v fizičnem smislu izpade lahko podobno kot pri kakšnem posilstvu. Saj pri posilstvu ženska ne utrpi rane in raztrganine, ker ima posiljevalec nož namesto kurca, ampak zato ker reagira fizis, se upira in se temu primerno spodaj vse skrči in niti najmanj ne navlaži. Zato je med drugim tudi kasneje za žensko vedno tako pomembna predigra.
  In še za vsak slučaj. Tudi menstrualna krvavitev ni definirana v decilitrih. Nekatere imajo par dni zelo malo, nekatere ves teden močno … Nekatere se zvijajo od bolečin, nekatere gredo brez problemov na aerobiko.

  @Ana:
  Ja, akcija v rit je zelo podobno odvisna od predigre kot prvič za žensko … he, he …

  @blue73:
  Ženska se zatreska v alfa samca po svojih merilih, večinoma podzavestnih … da bi uspelo sprojecirat in popravit na potomcih te in one frustre (Antigona sindrom). In človek potomcev bivših partnerjev res ne pokosi kar z golimi rokami, jih pa velikokrat zelo sistematično psihološko mori … he, he …

  @neshos:
  Me zanimajo zgodbe z druge strani … ne bi imela nič proti tej iz tvoje dlani.

  Bila je samo nedelja, polna luna in izziv blogorole s tematskim pisanjem o izgubi nedolžnosti (kakršni koli že). Slučajno tudi možnost za štorijo, na katero sem nekaj takega že parkrat hotela napisat, pa so se vrivale druge “aktualnosti”.

 58. simonarebolj - 26.11.2007 ob 15:46
  simonarebolj

  @blue73:
  Aja … še to … Seveda ne veljajo povsod enaki gonski rezultati … kot na primer pri levih. V kraljestvu živali je najbolj fascinantno to, da najdeš marsikaj, ampak res skoraj vse predstavljive verzije parčkanja in načina skrbi za potomstvo. Zato človek nima kaj dosti izgovorov v naravi. Ima razum, s katerim lahko ustvari kar koli, da bi bilo skupnosti lažje živeti. Z razumom je samo oropan slepe z naravo pogojene vodljivosti. Lahko se uči in preobraža v načinu. Ima moč avtosugestije in sugestije. Moja mama je biolog in kemik … ko je doštudirala, je pojamrala, da zdaj ji je pa o naravi še manj jasno … he, he …

 59. djubre - 26.11.2007 ob 17:25

  @Simona Rebolj:
  Vse kar sem napisal na siolu je popoln bullshit, zanimalo me je kako ljudje tu reagirajo na bullshit, če sploh reagirajo. Saj veš. Provokacija je ena redkih stvari, ki me navdušujejo, čeprav je včasih cenena in arogantna.

 60. beatnik - 26.11.2007 ob 17:39

  Djubre, to da si na začetku napisal, da si ogabni 28 let star devičnik pa res ni provokacija, zgolj dobra iztočnica za razširitev Simoninega zapisa, ki bi se jo dalo plasirat na malo manj otročji način. Razen, če doživljaš ekstaze ob tem, ko se dičiš, da si nasral druge, ker nisi pravzaprav X, ampak Y… Za provokacijo je pač potrebno malo več sofisticiranosti in izvirnosti.

 61. djubre - 26.11.2007 ob 17:53

  To ni bila nobena prekleta provokacija. Tudi nisem zapisal, da je kakšna prekleta provokacija, tudi razumel sem to “igro” kot dobro iztočnico, zanimale so me predvsem reakcije.

 62. djubre - 26.11.2007 ob 17:54

  To ni bila nobene prekleta provokacija in tudi nisem napisal, da je provokacija. Prav imaš, zdela se mi je odlična iztočnica, zanimalo me je predvsem kakšne bojo reakcije.

 63. Vanja - 26.11.2007 ob 18:37

  in kakšne so se ti zdele reakcije?

 64. djubre - 26.11.2007 ob 18:53

  Pričakoval sem, popoln molk ali zelo nesproščene odgovore.

 65. djubre - 26.11.2007 ob 18:54

  Pričakoval sem popoln molk ali zel nesproščene odgovore.

 66. nada - 26.11.2007 ob 18:59

  simona….ja res si človek, ki ima žensko in moško osebnost v sebi in še zaljubljeni sta….zato ne potrebuješ nikogar…..hm,ni mi všeč tvoja igra na blogu.

 67. djubre - 26.11.2007 ob 19:57

  Pravzaprav me boli kurac. Če misliš name seveda. Če pa je to klasična zgodba o klonih in tem, potem se lahko samo po čelu počim. Upam, da sem narobe razumel.

 68. beatnik - 26.11.2007 ob 20:22

  Djubre, nada je mislila na simono, zato je tudi spredaj napisala simona…nekaterim pač ni všeč simonino izrazoslovje in način razmišljanja glede spolnosti, ker je tako brutalno direkten in ni dovolj damski, materinski, deviški… In še kar sprejemljivo in običajno je, če vulgarizme uporabljamo moški, joj prejoj pa nastane, ko kaj takega izusti ženska, ker dame pač ne kolnejo. Sicer pa upam, da bo simona vzela nadino odkitje o tem, da je v njej tudi moška osebnost kot kompliment. The more the merrier…

 69. smukc - 26.11.2007 ob 22:06

  prebral sem tvojo zgodbo, prvič na faksu, kjer sva se s sošolcem fantovsko smejala in odkomentirala par neprebavljivih, primitivnih,
  fantovskih pač. sej znajo bit smešne..
  mja, zdej pa doma jem piškotke jaffa, pijem mleko in se smejim,
  ker zadnje dni živim vse od varanja-razdevičevanja-do ljubljenja;
  vesel sem, da se mi dogaja to obilje vseh okusov.
  najde se vse od svečanosti, strasti,.. domišljija me omejuje.
  je pa prav vsak spolni odnos nekaj posebnega;
  takrat smo si najbližje, golost in naravnost sprošča, seks je zdravje.
  vsekakor pa nekje v srcu počiva želja po pravi ljubezni. čeprav je pojem ohlapen, v njo verjamem.
  tvojo izpoved v resnici dojemam tenkočutno, pišemo namreč o najbolj intimnem. žalostno je, da si v ta svet krenila tako načrtno, zaradi umazanih jezikov zafrustriranih frač.-frače so, ker imajo raztegnjeno.
  verjamem, da danes nimaš glede tega kompleksov, samo grenak spomin,
  sem hvaležen, da si delila, me malce zamislila, da verjetno iz vseh teh spolnih prigod v zadnjih dneh,
  ki so me osrečile in ego napihnile do mej mavričnega mehurčka, ne bom ušel nepoškodovan, še posebej tistih ne, ki so bile svečane (razdevičevanje je podmnožica varanja in zato večje zlo).
  vseeno pa se zdajle vsemu skupaj smejim od razvajenega ugodja v študentski razigranosti zvijam pojočo travico :D

  hvala za objavo,
  vsaj nekej med tem vojaškim plevelom

 70. Ana - 26.11.2007 ob 22:34
  Ana

  “ja, akcija v rit je zelo podobno odvisna od predigre kot prvič za žensko … he, he …” :lol: Ampak ni blo v rit nooo :mrgreen:
  – no, saj, sam da je bilo :oops: in da sem iz parka šla z bolj zravnano držo ;)

 71. Nataša - 26.11.2007 ob 22:59

  “… nisem trdila, da ob vsej pubertetniški zmedi v glavi, nisem bila trapasta.”
  Ja in za nekatere traja puberteta vse do svetega konca… in rinejo “z glavo v beton” ne le prvič, drugič, tretjič… pač pa lahko tudi vsakič, ker to je “zakonska dolžnost” :) A o tem se ne govori javno, sploh pa ne odkrito !

  Pri meni je v primeru glave in betona v pubertetniški zmedi zmagal tisti drobec razuma. Betonski zid je padel kasneje kot so padale stave brihtnih srednješolskih glav. Padec še vedno ni bil rajsko veličasten, ni pa bil tudi nikakršen polom. Bil je le padec…malce boleč in krvav, a “do poroke bo že vse v redu”… in “vaja dela mojstra !”
  Je pa prvi padec še vedno prvi in še danes se ga vsaketoliko spominjam(o)… Še raje pa se spominjam(o) kar dobro alkoholno zacementirane 10 obletnice mature, ko sem brihtnim sošolcem (v mojem primeru so stavili le fantje) obelodanila, kako zelo ni nihče dobil stave. In vsi smo bili prešerni ter (post)pubertetniško razigrani dolgo v noč… le razredne kokoške so se ena za drugo utrudile od debelega pogledovanja in odkokodakale vsaka k svojemu petelinu, nekatere tudi piščančkom, domov…

 72. Vanja - 26.11.2007 ob 23:20

  djubre, pa so bila tvoja pričakovanja realizirana?

 73. Vanja - 26.11.2007 ob 23:37

  Simona, res je, Nada ima čisto prav, čeprav menim, da ti ni nameravala ravno dati komplimenta. Izgleda, da sta tvoj ying and yang sinhronizirana, da se večinoma ljubita in da eden ne poskuša izriniti drugega. To je v tebi prepoznala celo Nada. Zato me pa navdušuješ, ker v tebi prepoznam tudi poredenga fantka; takšnega ki se včasih tudi malce napihuje…hej pa takšni s(m)o pač fantki, seveda pa sta oba in fantek in punčka-ter moški in ženska tankočutna. In zelo polna ljubezni in spoštovanja do življenja, čeprav bi se morda površnemu opazovalcu zazdelo kot da sta cinična. Ampak nista.
  Kolikokrat tudi v sebi ne najdem tiste ženske, device, matere o kateri govori beatnik;-)In vedno sem bila veliko bolj Odisej kot Penelopa, ker me je vloga slednje vedno spravljala v obup, v klaustrofobijo, v občutek, da mi bo nekaj ušlo, da življenja ne bom mogla užiti in občutiti z vso silo.
  Torej smo po večini izgubile devištvo na bolj “moški” način? To je, da se ga nahitro znebimo, da bomo potem izkušene in nevarne ženske? In ja, trapice-ampak to dejstvo ostaja tudi, če bi devištva ne izgubile. Sicer je vsak prvič krasen-ampak devištvu je bila dodana takšna klerikalna vrednost, ki se mi je gabila, da sem se ga kot simbol tega- hotela pač hitro losati. Še vedno pa lahko po deviško doživljam stvari, saj “nedolžnosti” nisem izgubila. Pa čeprav včasih izpadem tudi “blond” zaradi tega. Kar se mene tiče je fer kupčija.

 74. neshos - 27.11.2007 ob 00:11

  Tko je to, vsi mi čakamo svoj Big Bang. Punčke in fantki. Betonski zid … pa naj bo berlinski, vsekakor bolje kot kitajski:)

 75. simonarebolj - 27.11.2007 ob 00:15
  simonarebolj

  @djubre:
  Večina ne reagira na nič kaj dosti … ne na provokacije, ne na tisto, kar je bolj zares, pa si vedno raje z bullshitom prihraniš razočaranje. In večina vidi in razume samo z namišljeno varne minimalne razdalje. To se ne bo spremenilo, pa če pošlješ vse v kurac, splezaš na Triglav in se fukneš v prepad. Premalo jih bo opazilo, da ne bi bil razočaran. Torej … je treba čim bolj osrečevat samega sebe in imet rad tisto, kar sam proizvajaš. Vsaka pozornost in stik pa je samo nadgradnja veselja. Ni lahko … je pa mnogo bolje od samokaznovanja za druge.

  @beatnik:
  Saj se tudi metode dičenja s časom preobražajo … he, he … ampak poanta ostaja enaka … in to je pekel …

  @nada:
  Ljubko si to opredelila. Moja dva zaljubljenca se imata vsaj zares rada, tudi ko se pretepata, vedno vesta, da bo ljubezen zmagala, medtem ko drugega lahko še tako potrebuješ, bo vedno samo drugi, s svojo glavo … in ti … tako prekleto potreben drugega, da te lahko ubije že samo s tem, da preprosto odide. In s to grožnjo za hrbtom te izsiljuje tako zelo, da sam nisi več ti, ampak izgubljena duša, džanki, ki zelo potrebuje in sebi v uteho lapa o ljubezni, ki sploh ni več vprašanje, niti nima več vloge. Sem prepričana, da veš, o čem govorim. Moja dva ne gresta nikamor … he, he … In vem, da ti ni všeč moja vloga na blogu … igre namreč ni prav dosti. Verjetno ti je to, da ni veliko igre všeč še manj.

 76. nimfa - 27.11.2007 ob 00:23

  Lansko leto sem na takrat ilegalnem blogu svojo izgubo nedolžnosti poskušala ubesediti nekako takole. Ma je blo fajn, prec bi se še enkrat igrala. :) )

 77. simonarebolj - 27.11.2007 ob 00:38
  simonarebolj

  @smukc:
  Me veseli oboje … da sta s frendom na faksu zabavala in da si kaj osebno potegnil iz zapisa. Kaj bi sploh lahko pričakovala več od te prostovoljne dejavnosti … he, he …

  @Nataša:
  Ja, se strinjam, zakonska dolžnost je hujša verzija. Skozi zmedeno puberteto se vmes vsaj malo zabavaš in letiš. V morilski verziji ljubezni, ki si jo omenila, pa ni niti odraslosti, niti otroškosti, ampak neke vrste samomor.

  Mah, saj pri meni je tudi z drugega aspekta zmagal razum … he, he … Mi je bilo popolnoma jasno namreč, da ta del zgodbe o erotiki zame, taka, kot sem, ni niti najmanj pomembna in da še dolgo ne bo tistega pravega padca zidu. Ne vem … slutnja pač. Pred padcem zidu sem bila celo precej romantično zaljubljena in mi na pamet ni padlo, da bi tisto romantiko mešala z operativo, ki sem jo imela še pred sabo. In mi ni žal, da je tako, kot je. Nauk o obžalovanju in objokavanju “zidov” je še prihajal. Pa ne v obliki obrednih sranj tipa izgube devištva, poroka in podobnih slepil. Ampak tako … ko dovoliš, da se drugi požoga s tvojo dušo, ta črno, rdečo in belo, pa še paše ti in hočeš še… Takrat je seks itak že Seks, se ne sprašuješ o nobeni vaji, ampak si naravno nadarjen genialec, virtuoz. O tem se bom izživljala kdaj drugič. Mogoče.

  @Vanja:
  Ja, nada ni hotela dat komplimenta, čeprav v bistvu lahko je. Z moje percepcije že je, saj sem konec koncev sama oba obudila in ju sparila. Zaljubljena pa še nista dovolj, čeprav se nadi zdi too much … he, he … Fantek je še vedno preveč ogrožen, ko ga hoče spodrinit moški od zunaj, da bi si podredil deklico. In v tem se mi zdi največji štos, ker ravno to žrtvovanje tega drugega pola v resnici uniči možnost zveze v ljubezni z drugim (izven konstruktov). In vsa ta podtaknjena sranja, ki jih omenjaš, od fame devištva do drugih predavanj, kako naj bi se ženska počutila, na videz spajajo z moškim, a hkrati odvzamejo vsako možnost ljubezni. Je že res, da jo marsikdo popiha pred žensko, ki bi uspela vzpostavit nekakšno celovitost v sebi, ampak pri takem je pobeg najboljša rešitev itak. Bolj jo bo namreč ljubil kilometre stran, kot bi jo lahko, če bi uspela njegova tendenca, da iz žensko naredi v bistvu od njega odvisnega invalida … No, saj veš še predobro, o čem filozofiram.

  @neshos:
  Nekateri čakajo … nekateri so ga pa že sesuli. Kaj misliš, katerim je lažje dihat?

 78. simonarebolj - 27.11.2007 ob 00:43
  simonarebolj

  @nimfa:
  Ravnokar sem prebrala. Dobro si opisala. Poetično, ampak brez tistega, da si odšla nasmejana in Prevzetna … he, he … ne bi bilo tako žmohtno. S tisto piko na i si povedala vse.

 79. smukc - 27.11.2007 ob 00:45

  res, danes sem prav zadovoljen.
  spoštujem tvoje razgaljenje,
  zabijanje z glavo skozi zid pa občudujem.
  največja potenca strasti je hoteti svoj lasten propad… in najvišji paradoks mišljenja prav odkritje nečesa, česar ne moremo misliti. sam bomo podrli zid, magari z glavami!

 80. nimfa - 27.11.2007 ob 00:49

  Saving best for last (točno tisto, kar gre tudi tebi odlično od rok). ;)

 81. simonarebolj - 27.11.2007 ob 00:55
  simonarebolj

  @smukc:
  Uf … ja … strast in propad … je tematika, ja … saj, ravno zato pa ta prvič nima nujno velike teže, ker nima nujno opravka s strastjo. In kdaj in zakaj se zgodi strast … skratka … drugič …

  @nimfa:
  Ja, ja … saj se razumeva … sem te prebirala danes in se nasmihala.

 82. nimfa - 27.11.2007 ob 00:58

  Heh, tudi jaz se spogledujem…še z ostalimi tvojimi zapisi – me še kar nekaj ‘dela’ čaka. :)

 83. katarina - 27.11.2007 ob 12:47
  katarina

  meni pa tale zapis sploh … nekako … nikakor … ne sede. način pisanja, da se razumemo. ne vem, mi ne potegne. preveč vulgarno.

  je pa najbrž za v blogorolo a ne? :) seveda, zapisi o nedolžnosti se vrstijo kot po tekočem traku.

  pa nič slabega ne mislim s tem.

 84. simonarebolj - 27.11.2007 ob 22:38
  simonarebolj

  @katarina:
  Ko sem prebrala tvoje ime, mi je bilo že jasno kakšen bo komentar.

  Pojma nimam, če je za v blogorolo … če je v uredništvu kakšen tebi podoben, ki vidi samo površje (vulgarno, nevulgarno, žalostno, veselo … blablabla), že ne … he, he … Mi pa ni jasno, kje ti vidiš, da se zapisi vrstijo po tekočem traku. Jaz sem videla samo enega, od zlobe, in sem tam napisala komentar, kako majhen je odziv na tematsko pisanje (v nedeljo je bilo že konec roka, torej se nič ne vrsti več) in se odločila napisat še sama enega, ker mi paše, da pišem tudi na poziv. Namreč kasneje sem odkrila še dva in nobeden ni govoril o prvem fuku. Me zanima, kaj in kako so pisali še kakšni drugi, pa mi ne uspe izsledit nobenega (res se posebej ne trudim, ker nimam cajta, ampak od vidnejših blogerjev razen zlobe in sebe … nula). Pred tabo se očitno še danes zapisi o nedolžnosti kar vrstijo …. he, he … Res si neverjetna! Še posebej ko ne misliš nič slabega.

 85. Martin - 27.11.2007 ob 23:07

  Verjameš v zapisano? Jaz ne.

 86. simonarebolj - 27.11.2007 ob 23:55
  simonarebolj

  @Martin
  A mene sprašuješ? In čemu to? Komentarju ali blogu? Skratka … kaj bi pravzaprav rad?

 87. nimfa - 28.11.2007 ob 00:03

  Simona, vtipkaj ‘nedolžnost’ ali pa ‘izguba’ v Blogorolin iskalnik in ti bo vrglo ven par prispevkov. Lahko pa tudi počakaš do četrtka, ali pa se v petek oglasiš na žurki, pa si ogledaš kaj je nastalo. Ker žemljica je šla nekaj minut nazaj v pečico (orevod: Blogorola se tiska). ;)

 88. simonarebolj - 28.11.2007 ob 00:18
  simonarebolj

  @nimfa:
  Aha … vidiš … saj v tem je fora … ker jaz pojma nimam, niti o principih blogorole, niti o žurkah, še manj o žemljicah … he, he … Jaz sem si šele pred mesecem naštimala neke widgete in se še kasneje sploh vpisala v blogorolo po nasvetu Dajane. Jaz predvsem samo pišem. In če mi bo nekdo postavil izziv “keks”, bom o tem pač pisala, ker rada pišem in še raje mislim. Katarini je to v zvezi z mano še kako jasno (vsaj upam, da je toliko brihtna), zato se mi zdi še toliko bolj mimo, da Meni s takimi smeti tukaj. Naj gre raje h komu, ki počne na blogu vse, samo povedat nima kaj.

  Ah … Kurc! … Danes sem že itak slabe volje.

 89. nimfa - 28.11.2007 ob 00:22

  Ti sam prid na žurko pa ti bom jst vse razložila. Da sploh ne omenjam, kolk enga materiala bo spet za pisat. ;)

  Pri slabi volji je pa najboljš…da vedno mine. ;)

 90. beatnik - 28.11.2007 ob 00:30

  Uf, same žurke mate. Blagor vam :-) Ma da bo dekadenca, pa pol kej sočnga za napisat, heh.

 91. simonarebolj - 28.11.2007 ob 00:34
  simonarebolj

  @nimfa:
  Meni ta stran od blogorole očitno sploh ne dela. Krneki se stran na novo nalaga, ko hočem kaj vpisat v iskalnik in kar naprej je ena in ista stran. Neki mi šteka, skratka, očitno … Nevermind.

  Na žurko ne vem, če bom uspela prit. Bolj verjeten je bložič 15.decembra v SEM.

  Materiala mi sicer nikoli ne zmanjka v glavi … mi je pa fino tematsko pisanje, da lahko berem še druge o tem istem (pa ne samo Pahor je prdnu, Janša odstopa in podobno) v podobnem času, ko si še tako “in” v svojem. Zanimivo se mi zdi in blog to omogoča. No … pa se napleta vse naokrog … jao, jao …

  Ja, vem, da me bo minilo. Zdajle mi je samo žal, da ni koga poleg mene, ki bi si zaslužil eno na gobec … he, he … Bi mi odleglo. Priznam! Primitivka pač.

 92. simonarebolj - 28.11.2007 ob 00:36
  simonarebolj

  @beatnik:
  Saj ti si tudi na Bložič vabljen. Upam, da si opazil! je posebej omenjeno, da vabljeni tudi pisci komentarjev, ki nevemzakajže Nočete odpret svojega bloga.

 93. smukc - 28.11.2007 ob 00:38

  simona raje pejdi 15ega z mano na 12o obletnico ambasede gavioli, to bo prava žurka :)

  http://www.youtube.com/watch?v=jutWhu1ux3g

 94. nimfa - 28.11.2007 ob 00:43

  Ne dela? Hm, a slučajno uporabljaš IE6?

  Na Bložič pa tudi sama uletim, menda se bo lahko kadilo. :D

  Kar se pa pretepanja tiče, don’t even go there, če se ne bi bala za svoje nežne ročice, bi že zdajnaj komu preuredila obrazni profil. ;)

  Če se vrnem k svojem prvem komentarju pri tebi – sej smo ja samo žvali. ;)

 95. simonarebolj - 28.11.2007 ob 00:51
  simonarebolj

  @smukc:
  He, he … Res hvala za povabilo, ampak tam se pa jaz že pred leti nisem dobro ujela. Jebi ga! Bolj rokerica po duši. Tako da me bo firbec rajši na Bložič zanesel, pa še blizu mi je.

  @nimfa:
  Mah, pojma nimam, kaj uporabljam. Nekaj, kar ponavadi funkcionira. Uporabe pa prepuščam svojemu dobremu računalničarju, ki me ima že poln kufer.

  Kva!!! Da se bo lahko kadilo??? Ja … mogoče pod njihovimi grelci zunaj, sicer dvomim, čeprav upanje obstaja. Super, da prideš!

  Kar se živalskosti tiče, sem v soboto nekomu prilimala 4 klofute. Noro mi je pasalo, žrtvi pa tudi ni škodilo. Očitno je fasal premalo, ker me še kar srbijo dlani. Ročice so okej. No … profil napadenega pa tudi … he, he …

 96. beatnik - 28.11.2007 ob 01:00

  Bi z veseljem uletel na Bložič…sm mamo ravno takrat službeni božični party (bruh), kjer se bo jedla telečja obara, starci bodo ščipali zardevajoče mladenke za ritke, osamljeni psi se ga bomo pa napil in bruhal dokler ne pobruhamo vse z božičem vred.
  Hehe, bi pisal blog, samo ne vem, če bi bil sposoben kontinuitete (saj veš, pomanjkanja časa pa to).
  Oh ja, poznam ta feeling, ko bi udarec na gobec pomenil obliž na rano. Pa čeprav tak, ki bi se kmal odlepil in odpadel. Je pa to najbrž dobro stanje, da kej napišeš… hehe, bodo reakcije zagotovljene…

 97. simonarebolj - 28.11.2007 ob 01:14
  simonarebolj

  @beatnik:
  Ahhhh … škoda, ker boš bruhal tako daleč stran … mogoče si še premisliš, jih pošlješ v tri PM in prideš bruhat raje v Sem.

  Mah … saj kontinuiteta ni tak problem, ko enkrat že imaš pet bralcev … he, he … Si lahko tudi frej vzameš ali pa napišeš nekaj krajšega za vmes (jaz to odlično obvladam).

  Ampak, kar se focke tiče, na žalost moram priznat, da res pomaga, pa če petsto psihoanalitikov skuša po ta vzgojno lapat drugače. Ja, je res, se odlepi in odpade … ampak … saj … Kaj se pa ne odlepi in ne odpade? … Heh!
  Ja, reakcije pa verjamem, da bi bile. Se že utapljam v žlički vode.

 98. beatnik - 28.11.2007 ob 01:14

  Pa bravo za klofute – tiste 4, ki si jih prilimala v soboto. Sliši se dramatično, and we like drama. Pa ziher si jih je tič zaslužil (moška solidarnost ob tako pozni uri očitno že spi). Sicer pa naj še kdo reče, da Slovencem primanjkuje temperamenta. No ja, vsaj Slovenkam ne, heh.

 99. smukc - 28.11.2007 ob 01:17

  si je že zaslužu :D
  pravilno, naj ve kdo je glavni! :D

 100. simonarebolj - 28.11.2007 ob 01:18
  simonarebolj

  @beatnik:
  Ja, tiste 4 si je tičko definitivno zaslužil. Bilo je malo drame po neki drami … he, he …

 101. simonarebolj - 28.11.2007 ob 01:20
  simonarebolj

  @smukc:
  Fino mu je zaploskalo okrog ušes. Pa nič kaj dosti se ni razburjal. Se mi je zdelo, da mu je kar pasalo.

 102. beatnik - 28.11.2007 ob 01:23

  Pa še spet si 100 komentar trofnila. Naj se ve, kdo je šefica tle, hihi.

  Se grem jst pod kovter koncentrirat na to, da bom kej lepega sanjal…kako orgijo na primer… bi bil skrajn cajt.

 103. nimfa - 28.11.2007 ob 01:23

  Komu pa ne paše malce spenkanja. :D

 104. smukc - 28.11.2007 ob 01:25

  sem sumil, ja.
  mogoče mu postane pa še všeč :D
  včasih znamo tudi hudomušno prenesti take dekliške ekscese za strasten posteljni pobot :D

 105. simonarebolj - 28.11.2007 ob 01:31
  simonarebolj

  @beatnik:
  Uf, ja, pa res … stotka … direkt.

  Divje orgijaši torej!

  @nimfa:
  Zna bit simpatično, ja.

  @smukc:
  Oooo, ja, vem, vem … tale je sicer Tokrat ospenkan in s trdim odšel spat domov sam!!! No … jaz pa tudi … he, he … Ni bilo lahko, ampak včasih je treba obdržat ravno hrbtenico. Samo včasih.

  Dragi moji, zdaj grem pa jaz tudi na ene orgije po beatnikovo.

  Lahko noč!

 106. smukc - 28.11.2007 ob 01:34

  lahko noč

 107. blue73 - 28.11.2007 ob 08:40

  Noč ima svojo moč. :) :)

 108. katarina - 28.11.2007 ob 09:01

  sem ti stopila na žulj al kaj? ne bom več, pa ne zato, ker bi se “bala” tvoje jeze, ampak zato, ker je brez zveze.

  moj komentar lahko tudi zbrišeš veš, obstaja tipka delete :) bi bilo pa bolj primerno, da odgovoriš na nivoju, ki se ga tako rada poslužuješ na drugih blogih.

  in ne, nisem brala površno, ni pa kakšne posebne globine v postu. tko da se ni treba posebej poglabljati, pade pa vulgarizem najbolj v oči. žal. pa saj je bil to najbrž tvoj namen.

 109. Ana - 28.11.2007 ob 11:45

  sprašujem se, zakaj vedno iskati globino…sej ta je več plastna…življenje je tud to, in še vse drugo…ni potrebno odkrivat tople vode in zapadat v teme, kjer se lahko naredi dizertacijo…

  beatnik, slučajno sem ulovila tvoj komentar: ne seri, pridi, kr KAR JE DOBRO, NEJ SLABO. ne rabiš bit ves večer njihov, bodi še malo naš – blogerski ;)

  Simona…nekje zgoraj si napisala ..”Zato človek nima kaj dosti izgovorov v naravi. Ima razum, s katerim lahko ustvari kar koli, da bi bilo skupnosti lažje živeti. Z razumom je samo oropan slepe z naravo pogojene vodljivosti” – torej se nimamo kaj narejat. Živalski nikol ne bomo povsem, poskušali bomo poslušat nagone, še vedno pa se bomo razumsko zavarovali pred nevarnostmi, ki si jih lahko sami povzročimo…smo lahko pristni? Očitno smo si skozi dekade pojem in pojav ljubezni vsak po svoje prikrojili in ga popačili…interakcije med spoloma torej nimajo več veze z nobenimi naravnimi zakoni, samo foliramo. Zdi se nam, da lahko lažje živimo, ampak na koncu ga vedno nekje pofixamo :twisted: booožeee, me začne kar vse bolet od takih spoznanj :oops:

  p.s.: ne vem, če nam kaj dost pomaga znanje biologije in psihologije, če ni kraja naši norosti, ki jo proizvajamo…

 110. Aljaž - 28.11.2007 ob 17:09

  Odličen zapis…sem se kar malo zatresel…v mladostnih spominih….
  sam nikoli nisem rad jemal nedolžnosti, deloma zaradi tega, ker enostavno ni fajn sexat z žensko, ki jo je strah…deloma pa zaradi tega, ker nekako nisem hotel še poslabšat svoje “karme” s pobegom…ki je bil neizbežen
  sem pa en čas delal v javni hiši, v Budimpešti, vsakič znova zaprepaden, ko se je našel kdo, ki je želel nedolžno…in čim mlajšo

 111. Vanja - 28.11.2007 ob 17:35

  Aljaž, to lahko pa smo moškim v glavo pade, da iščejo device po javnih hišah.

 112. Vanja - 28.11.2007 ob 18:39

  Še nekaj mi je padlo na pmaet glede tega, edini način, da je nedolžna deklica v bordelu je v primeru, da je žrtev trgovine z ljudmi in je bila v prostitucijo prodana. Za nič na svetu ne bom razuemla živali, ki se hočejo spolno potešiti na takšen sadističen način, z nekom, ki je praktično suženj in na pol otrok. Človeško zavest je treba še krepko spremeniti, če ne pa kej kurc gleda vse skupaj. In to je tisto kar se meni zdi vulgarno, ne pa poimenovanje fuka s fukom in genitalij s kakšnimi sočnejšimi izrazi.

 113. Aljaž - 28.11.2007 ob 18:49

  Vanja, verjamem da imaš vse mogoče moralne in etične pomisleke ob tem dejstvu… in ja, seveda jih je večina tam prisilno… ampak… jaz jih nisem ne pripeljal tja, ne silil… moja funkcija je bila drugačna… obratna(no, deloma obratna)…poskrbeti, da se jim ne zgodi še kaj hujšega…
  ampak…to je dolga zgodba, ki ima drugačno sliko, kot takšno, kot jo vidiš ti v tem trenutku… pravzaprav, sem spet stegnil jezik, kjer ne bi smel…

 114. simonarebolj - 28.11.2007 ob 19:33
  simonarebolj

  @katarina:
  Če bi uspela dobit žulj vsakič, ko se v moje zapise spotakne vsak samooklicani borec zoper preklinjanje ali svobodni govor o spolnosti ali …, bi bilo pa res trapasto in nezrelo od mene. Kot sem vedela za Dajano, da se bo oglasila na enak način, valda, da mi je jasen tudi tvoj svet in posledično tvoja percepcija. Me ne žuli, ampak kvečjem zabava … vendar pa … me ne zabava več, ko berem globalno vulgarne zapise tebe in tebi podobnih. Pa ne mislim, da ne bi smela tako pisat. Še dobro, da pišeš in lahko vidimo, kako in kaj. Zato sem Za svobodo govora.

  V tvojo percepcijo spada tudi stavek o tipki “delete”. To je tvoj način, da prcneš pod tepih vse, kar ti ni po godu. Kakor v nebesih, tako na zemlji. Kakor na netu, tako v reali. Jaz ne deletam, ker ne vidim nobenega razloga, da bi … očitno sem z bazičnimi žulji ogroženosti in nesigurnosti dokaj opravila. Zaradi mene lahko svobodno izraziš, kar ti pade na pamet …

  Moji odgovori so ponavadi zelo na nivoju. Tvoj komentar pa pač ni bil. Bil je na površju. Nič hudega ni v tem, če ne bi kasneje operirala z globinami. Ampak samo z besedo “globina”. Čemu neki? Fasada vulgarnih izrazov in blogorolina tekma je vse, do koder je segel tvoj interes … to je tvoj globok komentar na moj zapis???

  Vulgarizem pač najbolj pade v oči tebi, ker tripaš samo na tisto, kar pade v oči. Za moj zapis pa je to samo forma, v kateri je bil izražen. In ta forma je zgovorna enako kot vsebina. Vsebina omejena na 3000 znakov v realističnem in hitrotempaškem slogu pač. Vprašaj svojo najstniško hči, kako se ji zdi? In ne bo ti odgovorila iskreno. Veš zakaj? Zato ker ti staviš na globino tako zelo, da ti seže samo do površinske forme in verjetno tamali ne dovoliš preklinjat. In ne preklinja doma. Vendar pa ona na netu pušča svojo fotko, da jo tipi ocenjujejo od 1 do nevemkoliko in njeni mami se to ne zdi nič takega, ker baje to počnejo vse najstnice. Ona verbalno rajca preko neta nekega tipa toliko časa, da lahko mami popestri življenje, da se razburi, kako polnoletnik zavaja mladoletnico in to raztrobi vesoljni net populaciji. In ona reagira hladno in nedostopno, ko “izgubi” maminih nekaj čez 100 evrov. In mama … eh, njena mama fantazira o čudovitih časih kot v krimiču, ko se je fjakala naokoli z nekimi malimi kriminalci. Pravi, da se je počutila fenomenalno. Hej, tega ni napisala njena hči, ampak odrasla oseba, ki očitno meni, da posega v globine, prodre pa samo do barve avtomobilov in pritiska “delete”. Itd.

  Kakor koli. Globina sploh ne more bit dosegljiva nikomur, ki sploh ne upa v globine, ampak stavi na “delete” in masko patetike po potrebi.

  Lahko pa napišeš kakšen komentar na opombo v zapisu v zvezi z močjo ljubezni v primerjavi z racionalnim konstruktom.

  Vem … groba sem bila v tem komentarju. Sem se ti pa posvetila tako, kot sem prepričana, da si niti najmanj ne želiš, ampak se mi zdi prav in kot naročeno. Ne diraj lava, dok spava … he, he …

 115. simonarebolj - 28.11.2007 ob 19:49
  simonarebolj

  @Aljaž:
  Hvala za mnenje. Verjamem, da se te je zapis dotaknil, še posebej glede na izsek iz tvoje zgodbe. In popolnoma verjamem bedi, ki se sicer skriva za kvazi prostovoljno, po bordelsko legalno prostitucijo, kajti slo po obvladovanju in zlorabi vsega, kar se da, ne počiva. In vedno se bo zavleklo tja, kjer so vrata vsaj priprta. Jebi ga. Tega se je treba zavedat, čeprav je zoprno … zelo. Tukaj pušijo naivnost (tudi malo hote) liberalci. Žal.

  @Vanja:
  Ja, Vanja, to res pade na pamet moškim. Ampak po mojem mnenju gre bolj za po džungelsko za zakon močnejšega in zloraba te moči v zamenjavo za šibkost duha. Na tem mestu cirkulira ta neskončen boj med moškim in ženskim svetom. Zadnjič sem slišala novico iz nekega zapora. Najstniško tatico so vrgli v moško celico za cel mesec. Bojda po pomoti?????!!! In ves mesec so jo posiljevali, ker so jo kot šibkejšo pač lahko. Tako to gre. In moški se mora pomembnosti stopnje zavesti zavedat veliko bolj od ženske, tako kot mora bit stopnja dela na humanosti nekoga, ki ima moč v rokah večja od nekoga, ki se mora trudit za smisel izven premoči in možne zlorabe nasilja.

  Moj znanec je šel na Češkem v nek bordel. Na čeking, kako to izgleda. In ponudila se mu je nosečnica. Kasneje sta izvedela, da gre za nekakšen trend … da lahko dobiš nosečnico v posteljo, kar seveda tudi precej več košta. Na sploh pa menim (kar je tudi dokazano), da itak večina prostitutk, tovrstno bordelskih ali pocestnih vstopijo v ta svet že kot deklice. Torej neprostovoljno. Logično, da je edini izhod otopelost do svojega smisla in smisla cene življenja … duha znotraj telesa, ki sta vedno povezana, pa če še tako lapamo o ločenosti. Nikoli! Never!

 116. katarina - 28.11.2007 ob 20:42
  katarina

  joj simona, več kot očitno je, da me ne preneseš, pa en samo zato, ker sem, ampak pač zato, ker sem drugačna od tebe. hej, ok. celo kratko in zelo površno psihoanalizo si naredila na meni in se greš celo pouličnega psihooga. svaka ti čast. jaz si niti po nesreči ne bi dovolila kaj takega naredit tebi ali komu drugemu. ampak hej .. ti si očitno nekaj več, nekaj … no, se imaš za nekaj več, ali pa so ti drugi pomagali in te dvignili na roke in misliš, da si tako visoko, da se te ne da več doseči. mislim tukaj v svetu blogov. no, ges vat :)

  nisva ne na podobni ne na enaki valovni dolžini. ker ne vidiš ne globoko, ne široko, ne tridimenzionalno, pač pa samo po svoje. in tako potem nastajajo take psihoanalize.

  kakorkoli … nisem se do zdaj vtikala vate, pa se tudi zdaj ne bom. ker me ne zanimaš, me nikoli nisi. zanima me napisano, tebe pa preko tega ne morem spoznat. ali pa nočem. sem pa hotla videt do kam sežejo tvoje replike in v katero smer gredo. in zdaj vem kam meriš. najbrž vedno. tja, kjer ničesar ni. ker si površna, ker se ne znaš poglobit, ker se ti sanja en kako ljudje razmišljamo in reagiramo.zato pa ostajaš tam, kjer je varno – na površju, kjer gledaš ladjice. pa bodi tam, jaz se grem pa naprej potapljat. :) aja, tipka delete še vedno staja. :)

 117. Vanja - 28.11.2007 ob 20:42

  Aljaž bom zabredla s teme-ampak s tvojim “poznavanjem” tega “sveta”, bi lahko koristil kakšnim organizacijam, ki se borijo proti prekupčevanju z ljudmi. Npr, društvo Ključ (sicer ne vem, če še deljujejo, ker jim je naša desna vlada ukinila vsakršno financiranje za boj proti trgovini z ljudmi in ga namesto tega dala…Karitasu. Ja takle mamo. Ne vem, če še imaš moč in želodec sploh prisostvovati takšnim zgodbam, sicer pa te ne obsojam. Samo meni se zdi, da bi se mi pri “gledanju” takšnih stvari tudi seks povsem zagabil.

  Simona, glede Katarine-tako kot ti je ona malo naredila “krivico”, ji delaš “krivico” tudi ti. se mi pa zdi, da bi se vidve drugače in real life čisto razumeli. Katarina je borka, srčna in pogumna, pa še krivice, ki se dogajajo malim ljudem jo zelo bolijo in dela tudi nekaj na temu, da bi bil svet malo bolj znosen, res se mi zdi, da bi se v realnosti vidve kar dobro poštekali.;-) (sta obedve močni ženski)

  Glede “tadruge” teme, prostitucije-ja vem, da v večini so bile prav vse ženske nekako posredno ali neposredno”prislijene” v to, vseeno me pretrese to kar se zdaj dogaja v “pozablem in neciviliziranem” svetu vzhodne Evrope, ki nekako postaja smetišče in odlagališče za ekonomske in psihološke travme ostale Evrope. In ne štekam in nikoli ne bom štekala nekega kravtarskega uglajenca, ki pride npr. kot turist na Madžarsko in si pri tem privošči še fuk z neko prestrašeno in stravmirano, zaprto deklico, ki je morda istih let kot njegova hči. Zame je to samo še odjedalec zraka in vode in onesanževalec- človeškosti, ki bi mi morda branila, da mu prislonim pištolo na sence, pa itak nima. In da, predstavljam si, da so tam vsi tisti izrodki od lastnikov do preprodajalcev-ampak se lahko nekako tolažimo, da so ti v manjšini, toda stranke, stranke, ki niso vsi kriminalci, temveč spoštovani in ugledni ljudje-in ti so tako imenovani normalni ljudje, njihova nesočutje in brezobzirnost-to me ubija. In zaradi takih, se s tem svetom ne morem sprijazniti. in takšni so v večini!!!!!
  In ne, ne obsojam nekoga, ki zavije h kakšni prostituki kje na Nizozemskem, k odrasli ženski, ki ima kontrolo nad svojim življenjem (to je itak relativno v vseh poklicih)-pa tudi, če vara ženo ali ljubico ali obe hkrati-ubijajo me ljudje, ki so sposobni izkoristiti stisko najbolj bednih in padlih in ubogih ljudi-kaj ljudi-otrok, na svetu, za svoj neki patetični. pasji užitek.- In nabijanje nekega svojega patetičnega ega ob premoči nad takšnim bitjem. Za bruhat. Ej in tista zapornica, ki so jo en mesec posiljevali, je bila stara petnajst let. Petnajst let!

 118. nimfa - 28.11.2007 ob 20:47

  Heh, da prekinem malce tole poglabljanje, še sreča, da sem bolj plitke sorte. ;)

  Skratka, draga Simona, na strani 7 (oh, kako pravljično), desno od gole temnolaske (oh, kako perverzno), se bohoti tvoj zapis (oh, kako kulj). :)

 119. Aljaž - 28.11.2007 ob 22:02

  Ja, res mi je bil všeč zapis…morda ravno zaradi kvazi vulgarnosti…ker bi ga tako napisal tudi jaz…
  btw., nič ni bolj dolgočasnega kot ženske, ki se delajo pridne
  izsek iz moje zgodbe…veš, vsekakor se strinjam, da je marsikaj narobe s samim principom prostitucije, sploh tam, kjer ni legalna…in ja, verjamem, da sem v očeh pridnih, bogaboječih(god loving homofobic rasists)Slovencev itd., preklet v večnost(ampak brez skrbi, ta izsek je prav nedolžen v primerjavi s marsičem kar sem storil v svojem času)….mi je pa zanimivo vprašanje…bi ti ljudje, ki se širokoustijo, bili pripravljeni tudi pomagat tem puncam…

 120. simonarebolj - 28.11.2007 ob 22:32
  simonarebolj

  @katarina:
  Sploh ni res, da te ne prenesem. Popolna resnica je, da sva zelo različni ženski, čeprav imava tudi kakšno podobno preizkušnjo v življenju za sabo, no, in ravno odziv, posledice in ravnanje v skupnih točkah kažejo na razlike med nama. Ne gre za to, da ne bi razumela tvojega aspekta in procesov, ampak razumet ni dovolj. Je šele začetek. Skratka … od neke točke dalje pričakujem, da se zaveš, v kateri deželi operiraš z določenimi postopki in prestopki … he, he …

  Nekoč si omenila v nekem komentarju, kjer sem razsajala, da jaz pa tebe prav nič na tvojem blogu ne mučim, ne komentiram, niti te ne frcam in na koncu si dodala, da ne veš, kaj to pomeni. Zdaj ti lahko povem, da zato, ker sem se tako odločila. Ker zadeve s tvoje strani toliko razumem, da ne vidim smisla v izpostavljanju mojih spoznanj in opomb, kajti tvoja sfera se vleče iz bloga v blog in vsak moj komentar bi v bistvu odprl eno in isto problematiko, na katero bi dobila en in isti odziv v poanti.

  In lepo te prosim, kakšen smisel neki si videla v tem, da mi prideš sem povedat, da je moj zapis vulgaren, sicer se pa itak ne oglašaš???? Zavoljo tvoje preteklosti in bogatih preizkušenj, s katerimi se boriš, kot predstavljaš v svojih blogih, pač pričakujem od tebe mnogo več občutka za prepoznavanje barv ljudi in njihovih vlog. Še posebej, ker se na tak način predstavljaš! Namreč če ne opaziš ježa na vrtu, še ne pomeni, da ga v resnici ni tam! In ni res, da česar ne veš, ne vidiš ali ne slišiš, ne boli. To boli najbolj! In vse sorte fore popapcam lahko z nasmehom in posmehom, tistih ta babam v največjo sramoto pa zelo slabo. kar naježim se. Na blogu, v kafiču ali pa kjer koli drugje. I Hate it!

 121. simonarebolj - 28.11.2007 ob 23:05
  simonarebolj

  @Vanja:
  No … z moje strani je odgovor tebi v zvezi s katarino že v repliki katarini. Močni ženski verjetno sva obe, vendar zelo različno usmerjava in vidiva smisel moči. Skoraj diametralno nasprotno. Vse skupaj seveda ni nikakršen razlog, da ne bi ob srečanju v živo ali na blogu povsem okej klepetkali, brez kakšnih nenaklonjenih potez ali vlečenja surle. Sem prebrala bloge o njeni preteklosti, skrbi za ljudi v težavah, njeno borbenost za obstoj itd. Vse spoštujem, bravo … ni problema. Me pa ne zaslepljuje do te mere, da bi se mi zdela zaradi tega kar avtomatsko blazno kul na vseh frontah, kakor koli že misli in deluje. V nekih zadevah mi njeni pogledi kvečjem dvigujejo tlak v smislu, kako je to mogoče … še posebej zaradi preteklosti, ki jo je opisovala. No, in to je res debata za ob kavici, ker za pisat je preveč, da bi lahko sploh zaštartali, v čem je stvar.

  V zvezi s prostitucijo pa, kot sem zapisala … skoraj nobena ženska ne začne s prostitucijo, ko je že ženska, ki sama odloča o sebi. Tiste najbolj redke, ki se v to podajo v zrelem obdobju (kar tudi ne pomeni neke starosti), pa skoraj nikoli ne počnejo tega po bordelih (kdo bi jih tudi gledal sploh), ampak zelo na skrivaj, v stilu prehodne stiske, ki bo kmalu minila (in seveda po možnosti lačni otroci zraven, pa take fore).

  In ja, seveda se boržuji naslajajo … saj to je tisti občutek živalske moči, da lahko na primer kupiš vse, kar ti pade na pamet, ko si kupil že vse. In nič ni več sveto. Si gledala švedski film Lilja za vedno? Ne vem, če priporočam, ker je res grozljiv in ustvarjen po enem izmed resničnih dogodkov o tem, kar si pisala.

  @nimfa:
  Oh, ja … te jebene plitvine v globine …

  Mater! Ti si pa na tekočem! A kar gola temnolaska ga krasi … Je še nedolžna verjetno … he, he … Ja, hvala za informacijo.

  @Aljaž:
  Pisala sem tako, kot sem občutila. Tako gre pri meni tudi v življenju sicer. Če sem jezna, se jezim, če se počutim vulgarno, sem vulgarna, če se počutim razneženo, sem nežna … itd. Ne maram maškarad kvazi obnašanja, zadaj pa vse drugo. Še manj maram polikano pisanje, če ne gre za polikano vsebino.

  Kar se tiče prostitucije in pomoči, menim, da je zelo malo ljudi, ki sploh v resnici mislijo, da je treba kaj posebej pomagat, razen ko se govori o belem blagu, kjer pa pomaga itak samo močno razbijanje najhujših kriminalnih združb. Ogromno radikalnih liberalcev, ki prostitucijo še ekstremno razumejo kot nekakšno dobičkonosno razposajenost žensk in jo odobravajo z vseh zornih kotov, ne bi šli z nobeno niti za pet minut na kavo. Bi jih bilo preveč sram oziroma jih itak dojemajo v resnici kot skvarjeno blago. To sem imela enkrat v neki situaciji celo možnost preverit. Ogromno hipokrizije se steka skozi ta pojav, ki še vedno temelji na šovinizmu do ženske in ženski nenadjebljivi prilagodljivosti skozi zgodovino.

 122. nimfa - 28.11.2007 ob 23:09

  Seveda da sem na tekočem, če sem pa uredništvo. :P

  Zdej grem pa spat, 4 dni bedenja je blo čist povsem dovolj. ;)

  Najti najt…

 123. Martin - 28.11.2007 ob 23:12

  Vulgarnost je instrument, kot je beseda instrument pač. Česa ne verjamem? Da je res bilo tako odvratno, da te res tako zelo ne zanima in da zares želiš deliti le klofute. In tudi rekla si, da te pojasnjevanje ne zanima, pa te vseeno.
  Ti rada veliko poveš, jaz raje malo. Zavito-zavitek-zavijanje. Tako gre. Lahko tudi zvito-zvitek-zvijanje.
  Greva stavit glede kave? Pa ne s kavo, da ne pride do napačnih zaključkov. Namreč… ah, saj ne bi verjela.

 124. Nick Laos - 28.11.2007 ob 23:12

  lilja za vedno – zajeban

 125. Vanja - 28.11.2007 ob 23:15

  Aljaž ti pridni bogaboječi Slovenci, se bojim, da bi bili kar veseli gostje v tem “tvojem” bordelu. Pa čeprav bi te-kot praviš- prekleli v večnost-pa tudi dvomim, da bi te, prej punce, ki so tam “delale”. Če si bil dečko na vratih- bi ti še kakšnega “evrota” v dlan stisnili. Se spomniš Ukrajinke, ki je umrla za aidsom-nekje v Bosni, prej je pa delala tudi v Sloveniji. Zanjo od ljudi pač ni bilo veliko besed sočutja, več ogorčenja, kakšna p…, ki je okužila toliko ljudi….celo od žensk sem poslušala takšna mnenja, nihče pa ni pomislil, da je bila, ko je prvič prišla v Slovenijo kot prostitutka, še otrok. In nihče, niti na Tedniku, niti v oddaji Spet doma -ni za njeno punčko, ki je ostala pri starih starših tam v Ukrajini, ni zbiral zanjo denarja. Ne Aljaž , ne bi bil ti tisti, ki bi ga preklinjali na večno pogubljenje. Zakaj le? Saj nisi žrtev.

 126. Vanja - 28.11.2007 ob 23:27

  Simona, za film Lilja za vedno sem slišala, ampak zaenkrat se ne morem pripraviti, da bi to gledala. Mi je zaradi nekih stvari vse to preblizu, preboleče in preveč….Shit in tamaledva ima še premajhna, že itak svet trenutno doživljam kot eno strašljivo džunglo. In ne maram strahu-čeprav se tudi slepiti ne maram. Vendar o teh stvareh tudi kar nekaj vem, neverjetno kaj vse se človeku lahko zgodi v življenju-močan si, neuničljiv, s strašno žejo za življenjem in dogajanji-karkoli-tudi če boli, potem pa kar naenkrat nekatere stvar pridejo za teboj. trenutno sem v fazi “zdravljenja” duše in poskušam se naučiti kako me ne bo več bolelo tisto kar itak ne morem rešiti.

 127. Martin - 28.11.2007 ob 23:32

  Česar ne moreš rešiti, ni vredno reševanja. Energija ni neskončna in je včasih bolje malo varčevati. Za teboj pride vse, kar pustiš vnemar. Dvoje: zbrcaj ali počakaj, da bolečino prerasteš. Zen. Nič ne sme biti od zadaj, za nazaj, zgolj goli spomin. Samo naprej.

  Mater sem zatežil. Če to boli, častim pivo. Kava ima asociacijo.

 128. rox - 28.11.2007 ob 23:43

  Enih stvari preprosto ne razumem in ena od teh stvari je kako se lahko tale post komurkoli zdi vulgaren. Jebi ga, ne razumem.

  Sam sem ga dojel kot opis težnje mlade, neizoblikovane osebnosti k sledenju črednemu nagonu, za extra bonus pa na prefinjen način implicira post-festum ozaveščenje te težnje.

  Ja, jezik je bil v nekaterih delih konkreten. Ampak da je cel post vulgaren? Tega ne bom nikoli razumel.

 129. simonarebolj - 28.11.2007 ob 23:44
  simonarebolj

  @nimfa:
  Aja! … no, saj se mi je zdelo, valda, da si zato na tekočem, ampak vedela pa nisem. Aktivna blogerka na kvadrat torej …
  In aktivna sploh! 4 dni … uf, kdaj sem jaz nazadnje tako rundo udarila …
  Sladko spančkaj!

  @Martin:
  Pojma nimam, o čem govoriš. Kaj je bilo tako odvratno? Kaj me ne zanima? In kakšno pojasnjevanje me ne zanima? In ne, nikjer nisem zapisala, da rada talam klofute kar po tekočem traku, se mi pa očitno zgodi. Kakšna kava? Je to vabilo? In česa ne bi verjela? Skratka … nič ne štekam. Čudno se obnašaš zadnje čase, pa še polna luna je mimo.

  @Nick Laos:
  Zajeban ja … ampak je bil dober (no, tisti “angelček” je bil meni popolnoma odveč).

  @Vanja:
  Kar se tiste Ukrajinke tiče je bila pika na i, da na edinem omizju o tej problematiki, na Trenjih, velika zagovornica ubogega pokojnega dekleta, Polonca Dobrajc, ni niti njenega imena pravilno izgovorila. Mislim … arogantno na kvadrat je izpadlo.

  Ja, vse pride za teboj. In to ne samo tisto, kar vidiš, ampak predvsem tisto, česar ne vidiš ziroma pred čemer bežiš. Imam enaka spoznanja. Kar se zdravljenja duše tiče, mora tudi vsak svoj način najti. Mislim, da ni univerzalnega recepta. To je spet en velik projekt v enem malem človekovem življenju. Pri meni pomaga tisti fantek, ki si ga označila, da se včasih tudi napihuje … he, he …

 130. Martin - 28.11.2007 ob 23:45

  Posplošuješ. Dvomim, da je realnost pizdatebompofuku. Razen pri tistih, ki ne. Razumem.

 131. Martin - 28.11.2007 ob 23:47

  Če boš kaj povedala, kava, brez luninih prebliskov. A ni bolj žabarsko-fensi, če se ne nč ne šteka?

 132. simonarebolj - 28.11.2007 ob 23:54
  simonarebolj

  @rox:
  Ja, jaz tudi težko razumem, sem pa, logično, pričakovala tudi take odzive.

  In kot si ga razumel ti, točno tako je bilo mišljeno zapisano. Zanimivo se mi je zdelo, da so nekateri borci proti vulgarnemu izražanju hkrati očitno tako mahnjeni na vulgarnost, da so vmesno mehkobo in ozaveščanje dogajanja totalno spregledali … he, he … Ironično. “Konkreten” jezik je toliko konkreten, kolikor je “brutalno” konkretna tudi vsebina zgodbe. No, vsaj jaz tako občutim in mislim, da je danes pri ogromno mladih (v primerjavi z izpred petnajst let – takrat se je dogajal ta zapis) še več podobnega doživljanja z vsem možnim preklinjanjem v paketu. Sploh pa … preklinjanje, vulgarnost, perverznost … je resničnost in pika! Zame ni samo oblika obnašanja, kaj šele zgolj oblika izražanja. Je način, da izraziš, kakor občutiš. Normalno in iskreno.

 133. simonarebolj - 29.11.2007 ob 00:20
  simonarebolj

  @Martin:
  Katera realnost, Martin?? Realnost ni samo tvoja. Valda, da obstaja tudi pizdatebompofuku … Pri tistih, ki ja, in pri tistih, ki ne … nekateri samo občasno. Ne obnašaj se kot Mali Princ, ki je včeraj štrbunknil na planet Zemlja. No … ali pa daj, če to tako potrebuješ.

  Ne vem, sem žabarka in očitno že dolgo nisem fensi … Če bi pa rad kaj konkretnega vprašal, vprašaj, zaboga! Ali pa zapiši svojo hipotezo! Na primer … “Simona, ne verjamem, da ti … blablabla …, ker blablabla …”

 134. beatnik - 29.11.2007 ob 00:26

  Jeeej, ljudje s čudnimi spalnimi navadami, glad not to be alone.

 135. nimfa - 29.11.2007 ob 00:39

  Nja, ne gre mi. Spanje mislim. :) Ti pa že napiši nov post, ker je treba čist preveč scrolat, da prideš do dna tele čreve. :P

 136. princ - 29.11.2007 ob 07:46

  Tole je mišljeno dobrohotno in nikakor ne pokroviteljsko (poudarjam zato, ker bo videti tako;)…

  Ste kdaj razmišljali o psihoterapiji, torej o profesionalni pomoči? Pa ne me zdej pošiljat ne vem kam. Resno sprašujem. Ker kakor mi uspe razbrat, imate nekateri res nekaj hudih travmatskih doživetij za sabo (pa ne mislim na razdevičenje:). Ne se prepričevat, da ste sami dovolj močni, da boste vse take težave v celoti rešili na lastno pest.

  Samo toliko, brez zamere. In ne, ne poznam nobenega shrinka, ki bi ga lahko priporočal ;)

 137. Aljaž - 29.11.2007 ob 09:23

  največji podleži so bili ponavadi tisti, ki so se že v naprej opravičevali za svoje besede ali ravnanja… z nikom Princ…hehehe, a je treba še kaj reči o tem kdo rabi profesionalno pomoč

 138. Dani - 29.11.2007 ob 09:48

  @Aljaž:

  Nekje zgoraj si zapisal, navajam: »bogaboječih(god loving homofobic rasists)Slovencev«

  No povej mi,ker si očitno novodobni ateis in tako liberalen do vsega (razen do krščanov) ker pač je to sedaj nadvse in ter oh in sploh. Česa pa se ti bojiš ?
  Ali tega, da z narobe nogo stopiš zjutraj iz postelje, ali tega, da si šniroc ne zavezeš iz leve proti desni in narediš obratno…..in potem imaš zjeban dan do konca in kriviš cel ljubi svet za svoj polomljen verski obred?!

  Dej se mal sprav k seb in nehaj zganjat rampare palle come che sei matto da legare.

 139. štulič - 29.11.2007 ob 10:21

  Marin. Zi_pa! Mobilni, v vibra mode letilo!! Pigs In Zen.
  P.S. Ne dirajte mi Katrinas :!:

 140. Aljaž - 29.11.2007 ob 11:06

  opaaa,
  Dani, le mirno…
  nisem novodoben ateist, tak sem od nekdaj…rojen v družini, kjer se je prepletalo nekaj ver in povrhu še socializem…in tako sem se naučil, da je vse skupaj farsa labilnih slabičev, ki jo uporabljajo kot orožje za napad na tisto, kar ne poznajo
  in kaj, boš rekel, da kaj ni res na tem kar sem napisal…vsekakor so izjeme, te so povsod, sicer je pa to država in narod težkih ksenofobov…oz., kje že stoji đamija v Ljubljani…ali, ti naštejem kolikokrat sem imel težave, ko sem se gibal okrog s kakšnim bolj poznanim Slo homoseksualcem…
  ne ne, moji strahovi so drugačni…bolj življenski…
  poleg tega, raje sovražim z razlogom…in ne iz nevednosti
  btw., zaradi večkrat zdrobljenih členkov, si kupujem čevlje, ki jih ne rabim zavezovat…iz postelje pa vstajam ponavadi še tako zadet, da pri pizdi materini ne vem na kateri strani sem šel dol…

 141. princ - 29.11.2007 ob 14:11

  @aljaž: poiskati profesionalno pomoč psihiatra/psihologa je nekaj slabega?

 142. Vanja - 29.11.2007 ob 20:08

  princ, a si ti že poiskal njegovo pomoč? Pa ni pomagalo?
  To mislim, povsem dobrohotno, ker obsik pri psihiatru definitivno ni nič slabega, kvečjemu obratno. Me pa zanima, če to priporočaš zaradi lastnih dobrih izkušenj na tem področju.

 143. princ - 29.11.2007 ob 23:37

  vanja, nisem še in trenutno ne vidim potrebe. Nikoli pa ne reci nikoli in če bo prišel čas, bom tudi šel.

 144. neshos - 30.11.2007 ob 00:12

  Zakaj prepucavanja? Aljaž super komentar, v stilu SR, jedrnato, duhovito, brijaško, direkt v žilo:)) in vsebina je važna. Sem si ogledal tvoj blog, me stisne pri srcu.
  Princ tko je to, u kurcu smo, pa mislim da je od vekomaj tako. Drugače bi bilo pa dolgčas. Pridem U3 firbca past:)

 145. simonarebolj - 30.11.2007 ob 00:24
  simonarebolj

  @Aljaž!
  A ravno zdaj boš zaprl blog?!! Mater! Don’t! Premisli si! Pišeš res iz drobovja oziroma iz žile za direkt v žilo, kot je zapisal neshos. I like it! A lot!

  @princ:
  Nisi že pacient torej … se greš pa psihologa? Ali si Rugljev lobist … he, he …?

  @neshos:
  SR = Socialistična Republika … he, he …

  Kam prideš U3 firbca past?

 146. Aljaž - 30.11.2007 ob 01:13

  Moj blog…ne bi ga rad zaprl…res pa je, da bi za ohranitev moral marsikaj spremenit…npr., skinit vse slike, vse poste v katerih sem omenjal člane družine, etc etc…in se nekak ne morem odločit
  šel sem predaleč…z razgaljevanjem…in ne vem če lahko to popravim…bomo videli, do nedelje se imam čas odločit
  sicer pa, hvala za lepe besede…kakorkoli, na tvoj blog se še vrnem…pa kar vulgarno prosim, se počutim čisto domače

 147. princ - 30.11.2007 ob 07:54

  @simona: nene, ne grem se psihologa, glede lobiranja za Ruglja pa sem kar malo užaljen ;) Če on predstavlja glavno asociacijo za psihiatra pri nas… smo pa res u qrcu.

  Želel sem le, da naj vsak zase razmisli, če je res toliko moči v njem, da ne potrebuje pomoči. Brez substanc!!!

 148. neshos - 30.11.2007 ob 10:26

  Blog in zasebnost, tja me vleče:)

 149. Vanja - 30.11.2007 ob 14:57

  obiskovanje psihiatra nima veliko zveze z močjo ali nemočjo princ. Je pa to pogost predsodek v Sloveniji, da je psihiater za šibke ljudi, Jaz bi rekla nasprotno, ponavadi se za obisk psihiatra odločajo ljudje, ki so dovolj močni za ta korak-kljub temu, da je to v takšnem ruralnem okolju kot Slovenija precejšenj tabu. in za kršenje tabujev je treba biti močan.

 150. Anonymous - 30.11.2007 ob 17:04

  Simona Rebolj, enjoy your AIDS.

 151. Aljaž - 30.11.2007 ob 23:55

  Faaaaaaaaaaak….tebe bi pa z veseljem dobil v roke, idiot anonimni…sploh me ne zanima vsebina komentarja…strahopetnost, retardiranost, umazanija…no ja, mislim, da je bil moj gornji komentar popolnoma na mestu

 152. Anonymous - 1.12.2007 ob 14:35

  Aljaz, Anonymous does not forgive, anonyous does not forget. I know who you are; only a matter of time before you can get ‘your hands’ on me (don’t you wish?). Enjoy your idiocy while it lasts.
  Also, thank you for sharing those minute informations about your family.

 153. simonarebolj - 1.12.2007 ob 17:26
  simonarebolj

  @Anonymous:
  Tudi anonimus, čeprav se gre anonimusa ni neizsledljiv (a se mu o tem očitno sanja ne) in v zadnjem komentarju z grožnjami prestopa mejo kaznivega!!! Prosim, če zapusti moj blog, ker pisci s primitivnostjo in brez replike na vsebino bloga niso zaželeni niti najmanj. Samo smetijo.

 154. simonarebolj - 1.12.2007 ob 17:29
  simonarebolj

  @princ:
  Seveda smo v kurcu … a tega nisi še opazil.

  Pomoč brez substanc??? Pa res nisi nobenega psihiatra videl niti na daleč. Ta ti namreč takoj postreže s substancami v “pomoč” … he, he … No, razen Ruglja, ki ti predstavlja tako sramoto. Zanimivi paradoksi, a ne?!

  @Aljaž:
  Kar se ti zdi preveč, umakni, da se boš bolje počutil, ostalo pa ohrani in nadaljuj. Saj ti ni treba pisat s pravimi imeni. Pomembne so itak zgodbe in refleksije. No, tako bi jaz naredila na tvojem mestu.

 155. Aljaž - 1.12.2007 ob 18:14

  Kaj ni zanimivo…nekdo, ki ni toliko pogumen, da bi se predstavil, mi odkrito grozi na netu…
  1. Simona, v mojem profilu najdeš email. Bodi prosim toliko prijazna, in se mi javi, ker bi rad IP adresso tega človeka…brez skrbi, urejal bom korektno
  2. Ali je sedaj popolnoma jasno, zakaj pravzaprav od tega trenutka ne vem če še želim sploh imeti kakršnokoli povezavo z blogerstvom
  in 3. Kdorkoli že si, ali res misliš, da v meni zbudiš karkoli drugega kot prezir…takih pezdetov sem doživel tisoč in enega…pa ste bili vsi enaki…verjetno tudi tebe daje kompleks malega kurca, združen z ljubeznijo do svoje mamice in mržnjo do svojega očeta, ker jo poriva
  Glej, Slovenj Gradec je moj naslov…zelo hitro se me opazi…tisti sem, ki se posmehuje takšnim kot si ti

  Zdaj pa samo še tole…Simona, kdorkoli že si, vsekakor imaš mojo pozornost in naklonjenost…kajti kdor lahko sproži toliko ogorčenja, je meni lahko samo všeč…morda te kdaj spoznam, mi bo v čast

 156. simonarebolj - 2.12.2007 ob 17:35
  simonarebolj

  @Aljaž:
  He, he … bomo korektno zaključili tale “spopad” brez posebnih postojank in pogrevanj nesmislov.
  In ja, blogerstvo lahko prinese odvečne izpade, ki samo motijo in gnjavijo proces, ob tem ko pišeš in se pomenjkuješ zastonj, izključno iz dobre volje … Kretensko. Gnjavator seveda ne piše ničesar, nikjer, o ničemer. Samo gnjavi.

  Se ti javim.

 157. princ - 3.12.2007 ob 14:09

  @vanja: vsaj v nečem se strinjava

  @simona: mislil sem seveda na prepovedane substance. Včasih so medikamenti v psihiatrični terapiji indicirani in pridejo še kako prav (je pa glede tega še ogromno neraziskanega).

  @aljaž: tako grožnjo moraš pa prijaviti na policijo

 158. MaMlaz - 6.12.2007 ob 11:34

  @princ
  Kdo je še kakšno težavo z grožnjami rešil tako, da je na policijo prjavu. Saj ne morejo nič. Po moje je itak iz kakšnega internet kafeja poslana. Sicer ne zagovarjam nasilja, vendar se mi nekako zdi,da te stvari Aljažu niso tuje.
  @Aljaž – odgovor je v naslovu posta
  @Simona – predlog o spremembi naslova posta v “KURCEM U ČELO” :mrgreen:

 159. Vanja - 6.12.2007 ob 17:57

  Ja ja Aljaž je nasilen fantič Pa nežen tudi. Jaz ga imam rada.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !