Simona Rebolj

« | | »

FIGHTER

5.01.2008

Noro! Malo pred božičem sredi Los Angelesa sem zagledal Juliette. Bila je ona! Definitivno! Za koščen obraz neokusno velika črna sončna očala, slamnik z ogromnimi krajci, ampak bila je ona in pika. Z bodigardom in neko žensko. Odšel sem brez avtograma. Nisem je hotel gnjavit. Še škljocnil je nisem. Bilo bi me sram, če bi opazila. Itak je pa nihče ne bi prepoznal na fotki. Samo osmešil bi se z bahanjem. Nisem več mulc.

Seba je res zvezda. Valda. V srednji šoli sva bila sošolca in dobra prijatelja. Še zdaj greva kdaj na pir. Ampak mu nihče ne teži po barih. Samo kakšen pogled in šepetanje. To je pa tudi vse. Okej. Bejbe se mu malo bolj ponujajo. Včasih da katero celo dol. Prav neverjetno! Kako običajen človek z običajnimi problemi. Še intervjuja mu ne plačajo. Nor je od veselja, da ga sploh dobi, čeprav ne pokaže. V Hollywoodu bi se moral enako prerivat za ograjo ob rdeči preprogi kot kdorkoli drug. Eden izmed bebcev, ki stegujejo vratove, kričijo in mahajo. Doma je malo nadut.

Ampak Jasna je tudi naduta, pa dela v butiku in ni prav nič slavna. Razen v nakupovalnem centru in Asu. Pa po Fužinah. Seksi baba za znoret. Številko mobitela je vsaj trikrat že zamenjala v zadnjih parih letih. V trgovini kar naprej šopi rož. Staromodno. A dobila je že tudi kaj bolj uporabnega. Enkrat celo zlato uro. Klofuto tudi. Od nekega razočaranca. Prejela je pakete pisemc, Seba bolj malo. Pri nas srečaš zvezdo itak na vsakem vogalu. Nič posebnega. Tako babo, kot je Jasna, pravzaprav tudi. A je vredno poskusit srečo. Mogoče se te celo usmili za eno noč. Več sploh ne bi. Bi sigurno izpadel prevaran bebec, slej ko prej. Juliette deluje v resnici tako običajno. Prav nič perverznega ni na njej. Brez veze. Bolj običajno mi je delovala od Jasne, ki ima vsaj dobre noge. Juliette še zažurat ne more sproščeno. Kjerkoli, kakorkoli, kadarkoli. Kakšen dolgčas. Pa nobene glavne vloge ne odigra zadnje čase. Je sploh dobila oskarja? Kdo bi si vse zapomnil. Še Brad jo je nogiral. Sigurno je prav nesrečna. Pač videl sem jo. So what?! Ko pridem z Jasno v Asa, se vsi obračajo za nama. Jasna je zvezda. Definitivno! Juliette je v primerjavi z njo mikrozvezda.

Že čez dva dni bom spet doma. Najprej bom, kot ponavadi, sčekiral blog, da vidim, kaj dogaja. Tam imam noro sceno, ampak zdaj že par dni ne pišem in mi je padel rejting. Malo so se me tudi naveličali. A sem moral fliknit tiste fotke gor izpred let?! Pizda! Takrat sem še fitnesiral. Zdaj izgledam tako, da me še nihče ni prepoznal pod nickom Fighter. Drugače bi me sigurno vsaj kdo povezal s fotrom. Je pred leti dobil eno nagrado za najboljše rastoče podjetje. Njemu se dobesedno klanjajo kamorkoli gre. Hodi na izbrana mesta. Tja, kjer ga vsi poznajo. Na televiziji je tudi že bil. Jaz pa nič. Ma, tole z blogom furam super. Imam smisel za nakladanje. Po mami. Ampak bi bilo dobro, da se razkrijem kot osebnost. Drugače vse to klepetkanje ne bo nikamor pripeljalo. Natalija je v bistvu carica. Ko so jo imeli vsi že poln kufer s tistimi joški in smajlom za milijon dolarjev, je tik pred izidom nove bedne plate vsem po medijih začela razlagat, kakšna zavaljena mozoljasta pubertetnica je bila, pa da je noben ni šlivil pet posto. Še Sebatu je postala simpatična. Slava ji je spet narasla. Tako bolj človeška je izpadla. Ne vem no. Ni slaba fora. Bom že kaj naložil, preden se razkrijem v totalu.

 • Share/Bookmark
 

Avtor Simona Rebolj, zapisano 5.01.2008 ob 23:59 pod Aktualno, Štorije. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

37 odgovorov na “FIGHTER”
 1. webmaher - 6.01.2008 ob 01:31

  a to pa bo scenarij za film…za oskarja…samo komu dat režirat Vinci ali Đuro :D

 2. simm - 6.01.2008 ob 05:58
  simm

  Za vlogo petelina bo težka, ker je preveč kandidatov … od vseh zvezd mi je pa še vedno najljubša tista na Mercedezu.

 3. Fetalij W. Tyschew - 6.01.2008 ob 05:59
  Fetalij W. Tyschew

  men je všeč :)

 4. Nataša - 6.01.2008 ob 09:06
  Nataša

  :mrgreen:

  …tu pa res ni kaj dodati…

 5. PiPi - 6.01.2008 ob 09:39

  Simona, je to uganka kod sem jaz, ti, on in ona?

  Vsak med nami se verjetno vsaj za delcek najde v enem izmed likov … fajn generik je tale zapis ;)

  .::PiPi::.

 6. simonarebolj - 6.01.2008 ob 15:42
  simonarebolj

  @webmaher:
  Jaz bi dala sicer raje Vinciju, ampak bi se verjetno s tem scenarijem bolje znašel Đuro … hehehe …

  @simm:
  Meni še tista na merdžotu ne pomeni veliko … hehe

  @Fetalij:
  Me veseli. Sem imela še par modelov, ki so se mi med smehom podili po glavi, pa bi bilo predolgo.

  @Nataša:
  Opažam, ja … Mogoče bi raje kaj odvzeli … hehe

  @PiPi:
  Ja, pravzaprav je precej lahkotna uganka, ja … hehehe …

 7. webmaher - 6.01.2008 ob 15:51

  Simona nč gruntat kr snemat začet :-)

 8. Ana - 6.01.2008 ob 20:19

  jaz pa bi bila amaterska igralka v gl. vlogi :mrgreen:

  veš kaj sem pomislila prvo, Simona :oops: : kaj pa ji je zdaj? Kaj piše to kak kolega? al njen alterego?! :lol:

  še pred tem, preden se mi je odprla tvoja stran, sem si iskreno zaželela: naj bo nekaj novega, mimo “aktualnih blogarskih tem” :mrgreen: Hvala ti, hvala ;)

 9. Ana - 6.01.2008 ob 20:21

  mimo grede: ogromen šopek rož od skritega oboževalca…ahhh, kje so tisti časi…(oz. jaz še sploh nisem bila del njih od kar sem živa, bemti – se priporočam)

 10. simonarebolj - 6.01.2008 ob 20:39
  simonarebolj

  @webmaher:
  A kar odprem blog s povabilom za sodelovanje blogerjev po Vincijevo?! Ne vem, zakaj imam občutek, da se v tem primeru ne bi javil nihče … no … razen Ane, ki bi lahko odigrala kar vse vloge … hehe …

  @Ana:
  Verjamem, da se je marsikomu, ko je začel brat, posvitalo v glavi … “No, evo, pa se ji je utrgalo! Saj sem vedel!” … hehehe …

  In ja, so trenutki skomercializiranosti določene fajt teme na blogu, ko raje uberem drugo pot. Ta primer je definitivno tak.

  Mah, ja, ti cajti res izumirajo, čeprav obstaja. Sicer je poguma za take apele med mladimi fanti res vedno manj. S šopki se posprehodijo še … ampak bolj gospodje v starih manirah … hehehe …

 11. webmaher - 6.01.2008 ob 20:46

  @Simona mal še napiš pol pa poiskusi…če se izjalovi lahko probaš še s spletno stranjo v angleščini pa se bo kakšen producent že najdu :-)

 12. strojnik - 6.01.2008 ob 20:59
  strojnik

  Lepo napisano… ;)
  Me je pa spomnilo, ko so bile ameriške tenisačice (Wiliams) v Portorožu pred časom. Vse lepe in slavne, pa jih ni noben šljivil. Se kar niso mogle navadit… :mrgreen:

 13. webmaher - 6.01.2008 ob 21:04

  ah strojnik, škoda ker me ni bilo takrat v Portorožu…sem mislil da bo dovolj gužve že brez mene ;-)

 14. Ana - 6.01.2008 ob 21:33

  Simona…glede na to, da vedno zaidem v naročje starcev (se mi zdi da veš kera leta imam v mislih heh), bi že morala past kaka taka gesta :mrgreen:
  Bom začela nosit majico: Need old school men ;)

  p.s.: sam ta generacija 70-77 je že out očitno…čist so zgubljeni…

 15. Vanja - 6.01.2008 ob 22:33

  Simona tudi jaz se javim za vlogo. Študirana igralka-s slabim vokalnim dometom hehehehe-zato bi bila definitivno boljša za filme. Če si mogoče razmišljala o gledališki verziji.
  @strojnik ja pa saj to je tipično ne? Če je kdo lep in bogat in slave in talentiran športnik, pa še ženska, ji je vendar treba pokazati kje ji je mesto. Kaj si pa misli da je? Tipično za zakompleksano nacijo.

 16. beatnik - 6.01.2008 ob 22:55

  No ok, pol se pa še jaz javljam za vlogo. Vedno sem si želel igrati negativca.

  p.s. golota ni problem

 17. beatnik - 6.01.2008 ob 23:15

  Aja, pozabil sem omeniti, da imam izkušnje. V svojih osnovnošolskih časih sem pod taktirko Saše Đukića (morda bi bilo za moj CV ta podatek bolje zamolčati) igral v gledališki predstavi Matilda. Bil sem Matildin bratec in ko sem navdušeno pritekel na oder sem se spotaknil ob zaveso in pogrnil po odru kot se bil dolg in širok (predvsem dolg). To je bil najbolj smešen trenutek v predstavi (ki naj bi bila komedija), tako se je Đukić odločil vključiti ta spontani vložek še v reprizo. Potolčena kolena so bila minorna kolateralna škoda v primerjavi s salvami smeha, ki sem jih, komedijant, požel, ko sem iz sebe delal budalo. Ah, neprecenljivo.

 18. djubre - 7.01.2008 ob 00:56

  Narežal sem se.. V sebi, ker je prepozno za na glas.. Parodija v oposumovskem stilu, samo boljša.. Huhu..

 19. simonarebolj - 7.01.2008 ob 12:59
  simonarebolj

  @Webmaher:
  Je treba kar pot pod noge vzet. Beri Košaka, kako to gre … hehehe …

  @strojnik:
  Hvala. Tako je. Zvezde trpijo muke standardov. Vedno je nekdo boljši v nečem in nekje.

  @Ana:
  Zanimivo. Jaz sem pa bila deležna pušeljcev, pa sem jih prepovedala, ker se mi zdi brez veze nekaj pulit, da uveni v vazi. Edino amarilis se pa res težko odpovem. Včasih si jo nabavim kar sama, ko grem mimo tržnice. Pa strelicija me tudi očara. Šopkov pa ne maram.

  @Vanja:
  Ni panike! Tudi za gledališko verzijo ne bo veliko teksta za ženske vloge v tem primeru … hehehehe … No, tisto nekaj za glavno vlogo Jasne, je pa morda celo bolje, da se ne sliši dobro. Študirana igralka? Dobesedno?

  @beatnik:
  Vidiš, ti si naravni talent. Da si komedijant, toliko bolje. Glavna vloga tegale zgoraj ti torej ne more uiti. Negativec ti žal ni usojen.

  @djubre:
  Ja, hehehehe … pa je res bolj v oposumovem stilu. Ne vem, če je boljša. Tiste o pripravljanju kosila oziroma večerje se pač ne da pozabit. Še danes se kdaj spomnim in imam smeha dovolj za en dan.

 20. simonarebolj - 7.01.2008 ob 13:01
  simonarebolj

  @djubre:
  Aja … da ti še zapoznelo odgovorim glede tvojega podpisovanja tukaj. Ne vem, kje si zakompliciral, da se ti ne naredi link na ime, ko komentiraš, je pa fajn, da ga imaš, ker sicer bralci mislijo, da nimaš bloga, ampak samo komentiraš. Vprašaj Pi.Romana. On je dežuren za blogerje v stiski …

 21. djubre - 7.01.2008 ob 13:03

  JA, moj prvi zajtrk.. Nimam takšnega talenta kot Black..

 22. simonarebolj - 7.01.2008 ob 13:06
  simonarebolj

  @djubre:
  Ne vem, od kod ti taka ideja. On je gospod v drugi polovici svojega življenja, ti pa zelo mlad mulc. Ne vem, kako je bilo z blackovim odrazom talenta pri tvojih letih. Mi je pa jasno, da si domišljav in vedno kotiraš visoko, se primerjaš z osebami v močni prednostni poziciji … hehehehe …

 23. djubre - 7.01.2008 ob 13:08

  Sem mislil tistega Blacka, ki objavlja recepte in da nimam kuharskega telenta..

 24. simonarebolj - 7.01.2008 ob 13:31
  simonarebolj

  @djubre:
  Aja … hahahahahaha … se mi je že zdelo čudno, da si si ti izbral idola na pisnem terenu, pri katerem gre, mimogrede, za totalno drugo barvo psihe in pristopa, načina, ampak sem si rekla … no, ja … ima čudi! Zdaj štekam. Ja, tega blacka pa res ne boš nikoli dosegel in mislim, da te tudi figo freško matra, da bi ga.

 25. webmaher - 7.01.2008 ob 13:34

  Košak je šel po svoji poti, ti lahko poiskusiš drugače…spletno stran ti lahko tudi jaz postavim :-) ))))

 26. UrosG - 7.01.2008 ob 13:36

  Škoda, da sem na tole tako pozno naletel. Če bi zamenjal samo nekaj besed, bi z napisanim odlično karikiral večino blogerjev :D

 27. simonarebolj - 7.01.2008 ob 13:59
  simonarebolj

  @UrošG:
  Ne vem, ali je to naključje, ali pa si tako hitro naletel na moj komentar pod zlobinim, ki sem ti ga namenila. Vsekakor zanimiv trk. In ja, meni se tudi tako zdi … hehehehe …

 28. simonarebolj - 7.01.2008 ob 14:01
  simonarebolj

  @UrošG:
  Ah, ne … že vidim. Par minut hitrejši si bil. Skupaj sva si pisala … hehehehe …

 29. Ana - 7.01.2008 ob 14:06

  jah, stvar je takšna da…seveda v šopkih ni neke prihodnosti, ker minejo slej ko prej…ampak, recimo, gerbere lahko negujem tud 2 tedna…amarilis – mmm….sicer pa je tud odlična orhideja (prave barve – sem jebana glede tega tud, huh) v loncu. rože so večne, kakor glasba. če mi oboje nesebično, iskreno podari…je že na pol moj ;)
  ja res no, šopek sem dobila samo od bivšega, sam to ni bilo tak očarljivo, kot če bi ga prejela od skritega oboževalca :mrgreen: Ponavadi je najlažje blo plačat kafe… :roll:

  p.s.: to da sebi podarjam rože, na vsake toliko časa, pa je ratalo že pravilo :P

 30. webmaher - 7.01.2008 ob 14:33

  uf Ana, ti si tut ena zvezdica in ta čas zgleda edina…ampak saj bo bolje, sam da se nebo zjasni ;-)

 31. Ana - 7.01.2008 ob 14:47

  nebo je nad temnimi oblaki non stop jasno, sej vidim skozi, akhm…sam bo treba prit na vrata trkat. jaz sem princeska, u see :twisted:

 32. webmaher - 7.01.2008 ob 14:50

  ups princeska, ki je zadnje čase zelo umetniško razpoložena :-)

 33. Vanja - 7.01.2008 ob 14:58

  šopek mine Simona, ampak saj veš to je isto kot pri ljubezenskih zvezah, ko si rekla, da čas trajanja ni pomemben. Važno je intenzivno doživeti ;-)
  Ja, študirana igralka – z zelo malo igralskih izkušenj. Še pri šefih ne znam dobro zablefirati. Mi na žalost vse na ksihtu piše. Sem pa izkušnje na sploh pospešeno nabirala pri drugih panogah, predvsem ljubezenskih hahaha, ne samo do ljudi…tudi do narave, sveta, hrane, poti, adrenalina…poleg igre sem študirala še politiko-ampak prisežem, da NE ZATO, da bi kdajkoli bila prepričljiv kandidat.
  Sicer pa ti v Severni Ameriki rečejo; oh great you have studied acting-you could get into sales.brrrrr sem najslabša prodajalka česarkoli. Tako, da vloga Jasne odpade, pa tudi moje noge mi niso povsem povšeči. Kar se tiče pa vloge Verbotnove…. zapela bi že še tako slabo kot ona ampak kaj ko nimam tako velikih….oči….moje so bolj slovanske, malce poševne in še zdaleč ne tako okroglo prostodušne. Da ne govorim o pljučih….bila bi sramota gasilske veselice. Mogoče bi lahko prevzela kakšno moško vlogo? Itak so mi ponavadi bolj všeč. Kot sem že rekla, raje Odisej kot Penelopa.

 34. Ana - 7.01.2008 ob 21:26

  če si ocenil za umetniško stavek s temnimi oblaki in jasnim nebom nad njimi…to ni moja izmišljotina, dejansko je tako :mrgreen: Da pa vidim skozi – vse je mogoče.
  Umetniška…mah, to sem vedno po malem. Neobhodno.

  mimo grede, webmajstor: vedela sem, da se boš odzval tedaj, ko si se pač :lol: (lepo, lepo)

 35. simonarebolj - 8.01.2008 ob 16:39
  simonarebolj

  @Websi:
  Poznam te poti. Ni tako simpl. Te imam pa definitivno v mislih, kar se tiče spleta …

  @Ana:
  Amarilis je neverjetna. Traja dooolgo, kasneje pa spremeni barvo, iz krvavo rdeče v bron zlato in ohrani obliko. Če ne bi začela smrdet, bi jo lahko kar obdržal.

  In ja … hahahaha … kava je definitivno cenejša in obetavnejša … hehehe …

  @Vanja:
  Ja, res je podobno, rože/ljubezen, in zgovorno.

  Presenečaš in presenečaš! Sklepam, da si študirala v tujini … no, saj nima veze. Popolnoma razumem, zakaj te je ta poklicna sfera pritegnila in zanimala, ne pa tudi ravno omrežila. Namreč … saj … politika in igra sta tesno povezani sferi. Verjamem, da nisi šla študirat zato, da bi postala politik, ampak verjetno bolj v stilu: “Know your enemy?!” … hehehehe …

  Oh, za vlogo se bomo že zmenili. Nič hudega, če za rolo alias Natalija nisi najbolj primerna … z lahkoto si šteješ v čast. Bomo našli kaj bolj oskarjevskega.

 36. nikja - 12.01.2008 ob 10:12
  nikja

  @Simona, pa sem se nakrohotala. ja, ja, za rdečo preprogo v Sarajevu so letos plačali študente, da so kričali in ploskali. in ker seveda ne morejo vedeti vsega, kdo in kako, so ploskali tudi nam smrtnikom, se cufali za fotke, ko smo slučajno (preko vip veze) zleteli v dvorano. obupno in smešno za crknit.glede amarilisa in old timerjev. pred nedavnim sem naletela na enega takega modela, ki mi je zagrenil lajf tako, da mi je ob podarjenem amarilisu še pol ure nakladal kot ubogi nevednici, kako se pecelj oštrca…no, saj sem ga odrezala. tipa, mislim, ne pecelj…-:) M.
  (o Asu in kako mi je kelner podaril lilije, pa drugič, pa še brez minice sem bila -:)

 37. simonarebolj - 12.01.2008 ob 19:33
  simonarebolj

  @nikja:
  Viš! Fotke je dobro imet vedno pri roki … hehehe …

  Očitno je poklanjanje rož res tako ven iz mode, da se današnji možaki kljub poskusu ne znajdejo več dobro, kako se to dela. Amarilis, moraš priznat, je pa božanska. Tisto trdno gracilno steblo in tako mogočna lepa glava, ali celo tri glave … uf!

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !