Simona Rebolj

« | | »

Uniformirani huligani z vsemi topovi nad protestnike

6.10.2021

Ljubljano so predvidljivo okupirali huligani najhujše vrste!!! Huligani, ki “zgolj opravljajo svoje delo” po navodilu huliganske oblasti! Policija je postala po navodilu oblasti navadna huliganska agresivna oborožena tolpa, ki uporablja vsa prisilna sredstva, da velikemu vodji dokaže, da opravlja “delo” v skladu s huligansko politiko!!! Kot v srednjem veku strašijo državljane z ubogimi psi in na ubogih konjih. Mrcvarijo vodni top, zastrupljajo zrak s solzivcem in klestijo po državljanih. Dobili so zeleno luč. Poseben zakon je uporabljen, da se zaščiti domnevno elito na Brdu pred državljani. Policaji, ki zgolj opravljajo svoje delo, niso več policaji, ki ščitijo državljane in njim zagotavljajo varnost, ampak so huligani, ki delujejo proti državljanom. Tako se zgodi v državi, ki je ugrabljena od huliganov. Netijo nasilje in v imenu države klestijo po državljanih.

Oh, novinarji, ki zdaj dnevno in redno klobasate totalno nedemokratične kozlarije s poudarki na neprijavljenih protestih (kakšni pa naj bodo množični protesti?) in o napihovanju nasilja protestnikov (huligani v parlamentu mirnih protestov in kolesarjenja itak ne šlivijo pet posto), ker zgolj opravljate svoje delo po navodilu, in ne veste več, kdo so huligani in kdo državljani, nad katerimi se izvaja nasilje! Razumemo, novinarji, da ste tudi vi žrtve nasilja s strani huliganov in finančnih legaliziranih kriminalcev, ki ugrabljajo države, in se vam tresejo gate, da ne bi izgubili delovnega mesta in dohodka. Ampak! Niste več novinarji. In policija ni več policija! Tako pač je!

Na demonstracijah BLM v ZDA so skupine policistov odložile orožje in pokleknile pred demonstranti! To je bil akt, s katerim so policaji državljanom pokazali, da so policaji! Da ščitijo pravice in varnost državljanov in ne navadnih protičloveških in protidemokratičnih huliganov na nepravično prisvojenih položajih moči!!!

Spoštovana lažna stroka!

Vaš molk in bedasto čvekanje o varovanju zdravja ob izvajanju nasilja korporativnih oblasti Zahoda je tipičen dokaz, da niste nikakršna stroka!!! Sram me je za takšno “stroko”, ki v slovenskem primeru celo po aferi z Janssen cepivom, kar predstavlja hud politični škandal, jeclja, da oni niso svetovali cepljenja s cepivom Janssen mladim in se niso strinjali s priznavanjem PCT potrdila že prvi dan po cepljenju, kar je eno osebo pahnilo celo v smrt!! Blablablabla … Mi nismo, mi nismo, mi nismo …. Oni niso! Oni so vendar stroka. To je storila vlada, a veste! In ta “stroka” še vedno molče in potuhnjeno zgolj opravlja svoje delo in prejema plačilo za vlado, kakršna pač je! Kot od nekdaj. Nihče ni odstopil s položaja!!! Niti Beovič niti Fafangel. Ker so očitno brezvezniki, ki zgolj opravljajo svoje delo in počnejo, kar gospodar pač zaukaže, da le obdržijo položaj. S takšno kooperativno stroko si nikoli nismo imeli kaj pomagat in tudi zdaj si ne moremo. Zaradi takšne “stroke”, ki sploh ni stroka, smo, kjer smo!

Velikega vodje huliganov na oblasti v Sloveniji praktično ne slišimo in ne vidimo več. Ni v komunikaciji z državljani. Ne nagovarja državljanov, ker z državljani nima nič skupnega. On se spakuje in fotografira na Brdu med poslovneži v gvantih, ki delujejo v svetu, ograjenem od državljanov, in upravljajo z državljani različno uporabljanih in rangiranih držav. Oh, kako mi je bilo nerodno, ko se je predsednik Slovenije slinil pred Angelo Merkel in opletal s tisto kičasto plaketo. Kako odvratni so politikanti, ki nagrajujejo drug drugega. Zadnje čase vedno bolj pogosto.

Legalizirana evropska mafija “razpravlja” o geopolitičnih spremembah, medtem ko se nepobebavljen in ne dovolj prestrašen del narodov tolče po ulicah. Medtem ko so se pobratile ZDA, VB in Avstralija in je poslovnež Macron osramočen, se glavni botri Evropske unije pomenkujejo, ali bi bilo dobro razširit področje zasužnjenih držav še na Zahodni Balkan. Kako neki bi jim lahko kaj podobnega uspelo? Kot vedno in enako kot v primeru družbenega eksperimenta s precepljenjem. Če se ne boste cepili, boste ob službo. Če se ne boste cepili, boste obubožali. Če se ne boste cepili, boste izločeni iz sistema in javnega življenja svetovnega reda. Tako se to dela! Zdaj pa poglejmo, kateri državljani držav so bolj pridni in zdresirani, da popustijo v miru, kateri pa se upirajo. Jim bomo že pokazali!!! Uporabili bomo vsa prisilna sredstva. Vesel bo vsak državljan po celem svetu, ker prejema dohodek. Oddahnil si bo, ker je “cepljen” in ker je ostal “zdrav”. Korporacije pod zaščito držav ne odgovarjajo za nič in za nikogar! Tudi v spreminjajoči se digitalizirani prihodnosti ne bo treba odgovarjat za nič in za nikogar. Vse bo doseženo s prisilnimi sredstvi. Uklonili se boste vsemu, sicer boste ob službo, ob dohodek, brez tega, onega, blablabla. Koliko ste pridni?! Vas skrbi zdravje??? Zdravje?! Resno?!

Kje ste zdravniki, ki vas skrbi za zdravje?! Aja, saj res. Vi podajate le strokovna mnenja. Kakšno strokovno mnenje v družbi imate na voljo na primer za ljudi, ki jih zastruplja biznis v Anhovem? Tišina. Bolj enostavno je težit s strokovnimi mnenji, ki so v skladu z dobički korporacij in neoliberalno politiko. Razumemo.

Alojz Ihan, ki so ga mediji vedno radi potiskali pred kamere predvsem zato, ker je bil tudi umetnik, esejist in premišljevalec družbene realnosti. Lej ga, zlomka! Zdaj je pred kamerami na dan, ko se na ulicah odvija mala vojna, tudi on samo še zdravnik, ki bleja o sestavi cepiv in na vprašanje o razlogih za upor prisilnim sredstvom in prisilnemu cepljenju nima nič za povedat. Ker tudi on je zdaj raje stroka, ki se mu o ničemer ne sanja nič od niča! Ni mu več do pametovanja o čemer koli. On zgolj opravlja svoje delo.

Za bruhat!

  • Share/Bookmark
 

Avtor Simona Rebolj, zapisano 6.10.2021 ob 21:13 pod Aktualno, Družba, Mediji, Politika, Slovenija, Svet. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Uniformirani huligani z vsemi topovi nad protestnike”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !